![]() |
pai veniti in buc si ne vedem... dar sa vorbim dinainte.... , poate ar trebui un topic in care fiecare sa isi lase numerele de telefon... ptr ca in fiecare deplasare din asta sa ne gasim repede.... fara caterinca... peace
|
Quote:
|
lol...chiar va rog .. sunt cativa boschetari pe aici care ma enerveaza :P , plz platesc :)
|
:lol: :lol: N-ati vrea sa va faceti firma,ca vad ca va solicita lumea,si n-ar fi rau sa mai adaugati la \"obiectul de activitate\" si cainii vagabonzi,pe mine astia ma enerveaza cel mai mult.Platesc cu card,se poate? :D
|
MOOOAMA IDEE DE IDEE>......>>>>>>
RUPEM AUROLACI SI CAINI S.R.L :) |
Santose,de ce SRL mah?Lasa mai bine SA,ca o sa vreau sa cumpar si eu actiuni la ei,pt ca o sa le tot creasca pretul :D Hai c-am dat-o in offtopic rau de tot. :D
|
lasa mai ne mai distram si noi :P sa nu se supere admini :) macar mai radem si noi :P
|
...mi-a venit o idee veeti k fac un topic la TOT ce nu poate fi incadrat care sa se numeasca Ce traznai faceam noi cand eram mici !!
|
LOL , e o idee... o fac eu :)
|
do-it
|
A facut deja topicul e super mijto sa mor eu :) :) :) mi-emi palce la nebunie ... aaa chiar mi-am amintit ceva :)
|
Bah, lasati cainii in pace !!! :x :x :x
|
datzi mah un linku cu topicu nou... veci zicetzi ca facetzi topicuri da niciodata nu datzi linku sa ne fie mai ushor... :P
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=1753..uite si link-ul :D..:peace:
|
multzam fain... dau o bere... :drunk:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning