![]() |
Re:
Quote:
nu prea o sa mai prindem zapada prin c`ta :( |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
o sa vina ... ursu din padure ... sa ulupu de la stana ... sau pesti din ocean .. :) dar zapada mare mare ... nu prea cred .. :)) :)) |
Re:
Quote:
chiar nu pot sa inteleg ce ai vrut sa zici...inseamna ca te amuza si accidentele??? |
accidentele la indemanare se intampla k se baga cei care nu stiu sa-shi conduca masina bine , eu am patit odata cand aveam carnetu de o luna si mi`am recunoscut vina acum ceva timp! fiecare stie in ce se baga cand se inscrie deci e pe riscu lui! dak face show ... lumea aplauda si in caz de succes si in caz de accident :lol:
|
pardon , sa nu se inteleaga k se bag doar cei care nu conduc bine! se baga cei buni ,care fac ce fac , si cei mai putini priceputzi .... care ... fac pok , depinde de situatie
|
Eu zic ca trebuie respectati toti cei care participa la curse, fie ele de viteza sau de indemanare. Sa te distreze ca si-a rupt unul planetara mi se pare o tampenie. Asa poate te distrezi si cand intra unul in multime si omoara cativa spectatori..... Ce draq..... Fii serios.....
|
Re:
Quote:
Eu unu sper sa vina.....cred ca ar iesi ceva calumea pe zapada |
Re:
Quote:
i-auzi nu stiam nici eu ca daca imi rup planetara fac accident...daca ai vointa si ti-o rupi la urmatoarea cursa organizata de x-team,ti-o montez eu moca... poate asa nu o sa mai vanezi ce scriu eu prin forumul asta si sa faci bascalie. |
Hai acuma sariti pe mine toti ca fac scandal ca sunt sarcastic ca imi plac accidentele ca cine stie ca mai gasiti...
|
bwuhahahahahahh
|
Re:
Quote:
cum a fost la x team la triunghi unde puteau fi victime,bine ca nu au fost! dar sincer,mie nu mi se apre nik amuzant sau distractiv in a i se strica cuiva masina,mai ales ca si io sunt pasionat auto,si stiu ce inseamna acest lucru |
Oki man...hai ca nu mai zic ca imi plac accidentele...dar imi plac dar nu mai zic la nimeni...decat voua., dar sa nu mai ziceti la nimeni. :lol:
|
O cursa de indemanare pe zapada ar scuti mult coxul dat la masina si e mai spectaculos ca pe uscat, daca stii sa-i dai in detrimentul vitezei.
|
crezi tu :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning