Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Cursa de indemanare 11-XII-2005 (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10644-cursa-indemanare-11-xii-2005-a.html)

-=X-Team=-82-MDN 13-02-06 22:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Most_Wanted\"
Cum ar iesi una pe zapada????? :lol: :lol: :roll:

nu prea o sa mai prindem zapada prin c`ta :(

Most_Wanted 13-02-06 23:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:

Cine stie poate vine si la noi una mare.....................io cred ca o sa vina si la noi :cry:

-=X-Team=-82-MDN 13-02-06 23:06

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Cine stie poate vine si la noi una mare.....................io cred ca o sa vina si la noi :cry:

o sa vina ... ursu din padure ... sa ulupu de la stana ... sau pesti din ocean .. :) dar zapada mare mare ... nu prea cred .. :)) :))

needBrain 13-02-06 23:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mariomagic\"
Dar o cursa de indemanare este mult mai spectaculoasa....mai vezi o planetara rupta...un spoiler spart + ca durata unei curse este mai lunga decat la o viteza...mai placut atat pt sofer cat si pt spectatori.

i-auzi...nu stiam ca e distractiv sa ma duc acasa de la o cursa cu masina pe treiler.....super.ia zi-mi si mie te rog de cate ori ai facut asa?
chiar nu pot sa inteleg ce ai vrut sa zici...inseamna ca te amuza si accidentele???

YZF-PWR 13-02-06 23:43

accidentele la indemanare se intampla k se baga cei care nu stiu sa-shi conduca masina bine , eu am patit odata cand aveam carnetu de o luna si mi`am recunoscut vina acum ceva timp! fiecare stie in ce se baga cand se inscrie deci e pe riscu lui! dak face show ... lumea aplauda si in caz de succes si in caz de accident :lol:

YZF-PWR 13-02-06 23:44

pardon , sa nu se inteleaga k se bag doar cei care nu conduc bine! se baga cei buni ,care fac ce fac , si cei mai putini priceputzi .... care ... fac pok , depinde de situatie

XtremeClubEmotion 13-02-06 23:48

Eu zic ca trebuie respectati toti cei care participa la curse, fie ele de viteza sau de indemanare. Sa te distreze ca si-a rupt unul planetara mi se pare o tampenie. Asa poate te distrezi si cand intra unul in multime si omoara cativa spectatori..... Ce draq..... Fii serios.....

Most_Wanted 13-02-06 23:57

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

o sa vina ... ursu din padure ... sa ulupu de la stana ... sau pesti din ocean .. :) dar zapada mare mare ... nu prea cred .. :)) :))

:)) :D :D :D
Eu unu sper sa vina.....cred ca ar iesi ceva calumea pe zapada

Mariomagic 14-02-06 00:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

Dar o cursa de indemanare este mult mai spectaculoasa....mai vezi o planetara rupta...un spoiler spart + ca durata unei curse este mai lunga decat la o viteza...mai placut atat pt sofer cat si pt spectatori.

i-auzi...nu stiam ca e distractiv sa ma duc acasa de la o cursa cu masina pe treiler.....super.ia zi-mi si mie te rog de cate ori ai facut asa?
chiar nu pot sa inteleg ce ai vrut sa zici...inseamna ca te amuza si accidentele???

De doua ori dar nu pe treiler ... nici pe trailer... m-a tras un prieten...a si nu de la legala.
i-auzi nu stiam nici eu ca daca imi rup planetara fac accident...daca ai vointa si ti-o rupi la urmatoarea cursa organizata de x-team,ti-o montez eu moca... poate asa nu o sa mai vanezi ce scriu eu prin forumul asta si sa faci bascalie.

Mariomagic 14-02-06 00:39

Hai acuma sariti pe mine toti ca fac scandal ca sunt sarcastic ca imi plac accidentele ca cine stie ca mai gasiti...

YZF-PWR 14-02-06 00:39

bwuhahahahahahh

needBrain 14-02-06 01:07

Re:

Quote:

Hai acuma sariti pe mine toti ca fac scandal ca sunt sarcastic ca imi plac accidentele ca cine stie ca mai gasiti...

mah,io nu caut cearta cu nimeni,dar m-a deranjat faptul ca tie ti se pare amuzant cand cineva isi strica masina.....intelegi?asta e ideea.si...sa stii ca un viraj necontrolat la o indemanare poate insemna un accident....ce poate avea urmari destul de grave..;)
cum a fost la x team la triunghi unde puteau fi victime,bine ca nu au fost!
dar sincer,mie nu mi se apre nik amuzant sau distractiv in a i se strica cuiva masina,mai ales ca si io sunt pasionat auto,si stiu ce inseamna acest lucru

Mariomagic 14-02-06 01:09

Oki man...hai ca nu mai zic ca imi plac accidentele...dar imi plac dar nu mai zic la nimeni...decat voua., dar sa nu mai ziceti la nimeni. :lol:

kalvin77 14-02-06 07:47

O cursa de indemanare pe zapada ar scuti mult coxul dat la masina si e mai spectaculos ca pe uscat, daca stii sa-i dai in detrimentul vitezei.

YZF-PWR 14-02-06 10:14

crezi tu :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 12:10.

- Copyright 2026 4Tuning