![]() |
Re: Opel Astra F GT
pai pana acuma a facut bum in fata..bum in motor.. poate am sa il schimb :D
AR xx JAR :) |
5 Attachment(s)
are deja vreo 30 de ore rodaj la relantiu + un drum de 100km la mers cu ou sub pedala de acceleratie :)
niste poze cu ceasurile de presiune ulei, temperatura ulei si voltmetru |
Salut f.tare masina ta,si trage foarte bine pt un 1.8 simplu.Am vazut ca ai avut cateva ghinioane cu ea,sper sa fii scaapat de ele.Bafta
|
foarte frumoase de efect felicitari!
|
foarte frumoase ceasurile dar cam aiurea "capacul" ala in care le-ai prins...ai fi putut sa il vopsesti negru mat:D
|
mersi mult :D
daca iti spun ca am folosit spray negru mat ma crezi?? :rolleyes2 dar a iesit ca dracu... nu imi place, am sa fac un alt suport, alt material.. dar acu sunt in criza de timp ;) |
frumoase ceasuri !
incearca un plexic sau ceva asemanator ! |
exact la asta m-am gandit si eu.. dar nu stiu da unde sa fac rost de plexi-glass negru.. atat de negru incat sa nu aiba transparenta
|
Poti sa iei plexi transparent si il vopsesti pe spate, nu stiu daca ti-ar placea :???:
Cat despre: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Brummy...daca tot e discutia de schimbat numerele....pune-i AR-99-SEX. Sa vezi atunci actiune ;) |
2 Attachment(s)
Quote:
am fost la baia mare la 2fast more show. pana am ajuns acolo am avut 940km rodaj in mers si peste 60 de ore la relanti. pe pista nu am mai montat chipul, mi-a fost frica de detonatii, doar ca am dat jos farul pt o aspiratie mai buna. cel mai bun timp scos 15.906 sec pe 402m. timpul a fost naspa, nu am avut aderenta, asfaltul rece, dar totusi mi-a ajuns pt locul 1:workout: |
Felicitari pentru locul obtinut..
ma bucur ca masina este in mintile ei..:D |
felicitari pt locul 1:-)
bine ca merge masina....;) |
congratulation !!!
inca un trofeu... spor si fa cumva sa mearga si chip-ul !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning