![]() |
Re: Renault 5 GTT (aka HBA Junior)
Frumoasa rau masina. Cand e gata ?:)
|
Am intampinat niste probleme cu ciulasa....dar se face :)
In rest merge mai greu din lipsa timpului si a multor chestii care trebuiesc modificate: trasee de furtune, modificare de furtune (si nu se gasesc facute cum vreau eu). Dar usor usor se face. Cand semai aduna modificari mai pun un set de poze. |
7 Attachment(s)
Cateva poze cu jantele dupa ce au fost sablate (cu alice)-(aspectul este de smirghel cu granulatie de 40-80) si au fost vopsite (auriul de Subaru - facut dupa codul de catalog).
Urmeaza a fi date cu lac mat. O sa fie ceva special, la noi nu am mai vazut jante cu astfel de aspect. |
1 Attachment(s)
Serios ? ;)
|
Oricat incerci tu (bagi ulei de subaru,pui jenti colorate in "subaru") nu o sa faci din ala micu niciodata Subaru ! :lol:
Mai bine le vopseai cu auriu de williams ;) |
Pai asta nu e auriu? Merge si asa ....nu difera asa mult. Tauru.....ai facut alegerea corecta , aceeasi alegere o faceam si eu...dar din pacate nu da bine pe rosu :)
|
Nu ai inteles...ala e auriu de SUBARU ! :lol:
|
Atunci spune-mi si mie diferenta te rog BNZ diferenta in compozitie intre auriul de SUBARU si auriul de WILLIAMS. Jantele au avut pe sub stratul de vopsea argintie cu care le-am luat, un strat original de auriu de WILLIAMS. Am luat o janta de SUBARU aurie si am pus-o langa o portiune decojita de pe jantele mele in care se vedea auriul de WILLIAMS. Culorile sunt in proportie de 99.9% identice.
So, pentru tine considera ca am dat cu auriu de WILLIAMS. Si sincer in privinta alegerii uleiului, ori ai o problema personala cu subaru, ori daca tot imi spui ca nu e bun, da-mi te rog si argumente, asa mi se pare corect. Altefel, o sa o iau ca o parere personala si neargumentata din partea ta, adica fara valoare de sfat venit din partea unei persoane care are cunostinte tehnice temeinice (eu consider ca ai suficiente cunostinte in domeniu sa dai un sfat competent, dar in acelasi timp si argumentat) Bobby la tine suprafata jantelor are acelasi aspect de smirghel cu granulatie de 40?, adica foarte poroase? |
Suprafata jantelor mele e perfect fina. jantele mele nu au fost sablate , pur si simplu curatate f bine , dat cu primer, apoi doua randuri de vopsea si la final lac. Rezultatul a fost belea.....ziceai ca sunt noi....nu aveau niciun defect....insa am avut eu grija de ele si doi vulcanizatori de kakat. Faza cu sablatul nu o cred.....daca e sa sara vopseaua de pe ele sare si cu sablare si fara....ale mele au fost facute in cuptor...si nu am probleme cu ele nici dupa aproape doi ani.
|
Credeam ca si tu ai acelasi aspect de smirghel.
Ziceam ca sunt ceva special deoarece nu am vazut nicaieri jante cu aspect de smirghel facute din material, poate doar din vopsea. Iar din sablat au iesit perfect uniforme. Darca puteam sa las aliajul asa cum a iesit de la sablare, l-ash fi lasat, dar oxida. Iar vopseaua se vede altfel pe astfel de suprafata. |
Jantele de tipul asta (ale mele), cand s-au nascut...s-au nascut cu suprafata fina si albe. Acum ceva timp si astea au fost facute aurii, apoi argintii....dar de cand au ajuns la mine le-am redat aspectul de fabrica...adica albe. Ce ai tu este varianta de clio wiliams de strada...ale mele sunt de clio dar varianta de curse.....am inteles ca sunt din dural sau ceva de genu`....se observa si in poze arhitectura diferita fata de ale tale.
|
boby... ale tale sunt de clio maxi si ale lui sunt de williams.
bnz... ai o problema personala cu williams si cu subaru... eu auzisem ca opel-ul a facut prima oara jante aurii... |
Quote:
|
Depinde de parerea fiecaruia. Pana acuma le-a vazut multa lume si toti au fost de acord ca arata f bine.
Si tu acuma.... |
Voi tot nu ati inteles nimic !
Ai vopsit roti de pe Williams cu auriu de Subaru ! Genial ! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning