![]() |
Re: Diverse discutii
Don..m-ai injurat..ca acum sunt eu stomacul la pamant. nu pot sa ma ridic de pe WC. 'ratiaidraculuicumancareavoastradelafastfooduri. :D
tre..vecine ( nu stiai, nu?..welcome to the Hood :D ) cum mah sa te bata o dacie? ps: uita-te dupa o masina cu PH 14 RTI prin parcare. cat de bine arata. |
Quote:
|
nu te grabeste nimeni!!ai tot timpu` din lume:))
|
Il asteapta strada!!8) 8)
|
Quote:
zi-mi pe pm sau pe iahuu unde stai. |
lool..nu aia e a mea... mi-as dori eu. dar ti-am zis ca aia arata bine.
a mea e Mk IV. TDI. mai e un GTI Mk IV prin zona noastra. argintiu. cu 4 usi. |
Ia uite... vorbesc vecinii la usha blocului. Inchidetzi bre usha la scara ca se face curent si intra si tzantzarii :lol:
|
ce te bagi tu ma, ne-a dat administratora voie!
vecine, da si mie o cheie de 16 sh-un patent ca vreau sa umblu la culbutori maine! |
Lasa ca va reclam eu la Presedintele Asociatziei de Locatari ca mancatzi semintze pe scara... :lol:
|
vecine..nu mai am..ca le-am aruncat la mosii de la 3 cu ele in cap cand tipau ca de ce geme fata asa tare... ce retarzi!! sa nu poa' omu' s afac sex la 3 am cu gemete si fericiri... 'tu-i in gura de boshorogi.
don..ia te rog lasa THE HOOD in pace... |
LE: donule..reclama ca si asa babele alea abia asteapta sa auda de mine ca se excita instant... le e frica ca le violez...fi-ar mama lor a draq de "prospaturi"! dar seminte nu mananc ca strica dintii.. dar prind cate o curva si i-o dau la m**e pe scara si stau alea pe vizor ca fetish-istele si se uita... cre'ca se oftica...
buey..copii sub 16 ani de pe forum..ia luati o pauza si plimbati un pic bicicleta...sau bagati un record la NFS ca acilea vorbeste oamenii mari! |
Vineri si Sambata mergem la Buzau.....dar Duminica cine merge la Bucuresti?La Cora Pantelimon v-a fi show: cerculete,burn-out,drift.....la ora 16:00!
|
prezent!!!si vineri si sambata si duminica:)
|
Prezent si eu...!!!
|
:(( e nasol cand esti student la Poli... pierzi evenimente dastea :)
|
Merg si yo duminica la Buc.dak e dar cine are un loc pt mine???????
|
am si o minca intrebare... se poate ineca masina din cauza la carburator ... k este de 1.9 diesel... pe dacie .... ma refer?,,, imi spune si mie cineva dak e din cauza asta
|
EXISTA CARBURATOR PE DIESEL??? :lol: :lol: :lol:
|
pm .. o fi... nici eu nu ma pricep la masini :D
|
n-are carburator dieselu.
|
Ce mishto a facut ala de GMS :lol:
Hai frate, ia carburatoru asta de diesel de la mine ca e super bun :lol: Faza asta e ca si cum ai zice ca ti-ai luat o masina Diesel pe benzina :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
ca de obicei se voteaza intre ei astia...
nu zic sa intrati doar ca sa bagati votul, dar poate nu stiti de https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/23060-votati-castigatorul-pt-foto-tuning.html . bagati un vot doo si la mine daca credeti ca merita pozili. |
te-am votat k esti deal nostru!!:)
|
haideti sa va povestesc ce am facut cu 2 zile in urma. mi-am luat permisu acum 1 luna si dumincia am facut primul meu traseu mai lung.. Bucuresti - Ploiesti.
in apropiere de Ploiesti dupa ce treci de benzinarie acolo unde e si Politia Rutiera au facut nemernicii astia o chestie foarte ciudata... (cred ca au vrut sa aerisiasca circulatia... ca acolo e si soesaua de centura... asa cred :D, in fine...) ei bine erau niste muncitori care nu stiu ce faceau.. si erau inchise niste "parti" si nu se circula decat pe o banda. in spatele meu nimeni, in fata vreo 10 masini asteptau.. (sa trec eu ca sa poata sa treaca si ei apoi) viteza mea: 60 KM aprox. ca tampitu intru in viraju ala (foarte strans) cu viteza asta, normal ca din volan nu prea am tras eu tare si am observat ca mai era 2 metri si ma apropiam de aia :D apoi trag eu rpd de volan si pozitionez masina spre muncitorii aia care deja erau ingroziti. in fine dau eu iara stanga tare si ajung (nu stu cum) pe soseaua de centura (sau care duce pe ea - nu stu sigur ca niciodata nu am fost) io in loc sa apas pe frana in situatiile alea ramasesm cu picioru blocat pe acc. Relaxat :)) intorc si ma indrept spre Ploiesti.Well asta e tot, sper ca va placut ca mie nu.. :| Precizez ca nu am ranit pe nimeni si am rams in totalitate pe sosea.. |
Atentie, viteza face victime. Incepataurii sa mearga mai incet :p
|
Quote:
|
Esti putin kamikaze!:???:
|
mda.. mai incet, pana ma obisnuiesc :P sper ca nu va fi prea tarziu :D
|
mergeti frate si votati(-ma)! :D
|
Dar unde candidezi mai Tre-ule?
La primaria carei comune? |
La Ciorogarla!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Stiti voi getaway.......... :rolleyes2 :rolleyes2 |
Stimati colegi ! va invit sa vizitati cea mai tanara sectiune a FORUMULUI : 4tuning INTERNATIONALEvenimente,Noutati,show-uri, motorfest-uri,discutii serioase ,poze , si multe chestii interesante
din toate colturile mapamondului. Ce cred romanii ca voi care traiesc peste hotare ? :arrow: https://forum.4tuning.ro/forumdisplay...prune=-1&f=230 Navigare placuta ! Parerea voastra conteaza ! |
Marfa seara asta Bon mereu cu show-u!!:D :D
A rupt pa toti.......la consum ;) ;) ;) :lol: |
Ataaaaaaat!
Adevarul e ca burn ca mine n-a mai dat nimeni cu o asemnea masina! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
mi-e rusine sa intreb...dar cum se face burn-out la masinile cu tractiune fatza??? :oops: :oops: :oops:
ca frana pe fatza...e mai puternica nu? se face cu frana de mana sau cum? :?: sunt si eu curios.... |
se trage frana de mana bine-bine, se ambaleaza motorul, se da drumul la ambreiaj. daca nu iese fum din ambreiaj sigur iese din roti. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning