![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
poti sa ai si o relatie calumea fara prea mult "stress" din partea amandurora...adica eu o relatie o vad ca pe o chestie de comun acord dar cu oarecare libertate intre parteneri(daca mi se permite exprimarea). noi va iubim ptr ca asa ne-a dat Dumnezeu :D si vrem si relatii stabile,trebuie sa ne mai descarcam si noi sentimentele nu? |
hmmmm.....sg as permite in relatia mea...sa nu`l intreb unde se duce de unde vine la ce ora si ...mai ales sa vina si baut....:boxing::boxing::boxing:
eu is norocoasa din punctul asta de vedere.....k la mine se bea bere o data pe luna...knd isi aduce aminte =)))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
whatever...
|
Quote:
De exemplu, daca noi ne simtim mai bine cand il anuntam pe partener cum a decurs ziua respectiva, ce am facut bine, ce prostii am mai facut sau zis, si toate ca pe o descarcare placuta, ei , din cate stii , au fost PROST programati... Ar trebui RESOFTATI!!!! ;) |
Quote:
Sa stea una asa pe capul meu si ma plictiseste iar in 2-3 zile ma despart de ea ca incepe sa ma calce pe nervi ca ma suna sa ii dau raportul: un sunt, ce mananc, ce ***, ce beau, ce ma joc, sau ce fac la lucru ... Lasa-i nene, spatiu, nu il mai ***e la cap, ca din dragoste o sa ajunga sa te injure ca tot il ***i la cap. Sasha - m-ai dezamagit cu ideea aia ! Quote:
Generalizez si spun ca TOATE fac asa: spun ce fac la munca / scoala / facultate / pe strada cu fetele ... Daca intra la discutii cu un tip pe strada, fac schimb de numere de telefon sau de ID-uri de mess, pai ... sa fiti 100% siguri ca nu o veti auzi din gura ei ! |
Da'te incolo... Nu am zis sa il sufoci!!! Ce ***????
Am zis doar atat... Si mai e ceva... Mai sunt fete care spun cine e x si y si cum le-a cerut el nr de telefon pe strada... ;) |
Quote:
citeste si urmatorul meu post ;) poate intelegi ce am vrut sa spun;) dk nu......de fapt voi barbatii si asa nu intelegeti ce spunem noi femeile....so degeaba dau din "maini" pe tst ;) |
Nu draga Sasha, dar cand zici ca "de ce mai vrei libertate?" nu bati un apropo la o relatie in ... colivie ?
"Nu te uita acolo, nu face aia, te uiti numa' in curu' si in gura mea si prezinti raportul la ora" - cam asta ai lasat de inteles in mesajul ala. Si ... sa inteleg ca noi suntem prosti ca nu va intelegem ? Am renuntat de mult sa incerc sa va inteleg. Femeia este ilogica (la cazul general). Lamureste-ma de ce trebuie intotdeauna sa raspundeti cu o intrebare cand nu va convine ce sunteti intrebate? De ce vreti mereu sa aveti ultimul cuvant de spus intr-o cearta? Pe Bea cum dracu' o pot intelege ? Ea de ce e fata (femeie) desteapta si stie sa vorbeasca si sa sublinieze faptul ca majoritatea femeilor pana in 25 de ani gandesc anapoda de te doare capul ? |
Quote:
nu ma intreba pe mine d c o intelegi pe Bea si pe mine nu... =))))))) sunt 2 gandiri diferite ;) so....sanu cezi k dk intelegi o femeie le intelegi pe toate;)... |
Si daca barbatul nu vede utilitatea in a-si consuma banul sa ii dai raportul gagicii nu-l mai iubesti ?
Va place sa fiti alintate si sa pareti pe locul 1 in mintea barbatului, dar daca din 10 chestii careia ii plac ei nu face una barbatul ... e un rahat de om. |
Quote:
deci dk le`ai cunoaste ai sti ce le place si ce nu ... si care sunt cele 10 lucruri kre ne plac :D |
Nah poftim de vezi ...
N-ai zis ca fiecare femeie are alte preferinte ? Era ca un exemplu acel 10 ... Merci ca te-ai legat de un rahat de lucru. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning