Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

scturoag 26-09-09 02:54

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Vrem Pozele ! :D:D:D

Bai, le-ai povestit la baieti ce i-am facut lu WRC ? =))))) :lol::lol::lol:

morpheusmaster 03-10-09 17:26

5 Attachment(s)
Ma prieteni...am promis niste poze cu noile faruri :D Urmeaza...

scturoag 03-10-09 17:38

ce criminal arata frate :X:X:X
Bravo morf !!!

App, le-ai povestit la baieti faza cu WRC ... din tren ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

D0ryN 03-10-09 18:06

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2689406)
App, le-ai povestit la baieti faza cu WRC ... din tren ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

NU, inca asteptam. Morph...

scturoag 03-10-09 19:05

Morfff.... :lol:
Hai ma ca lumea e curioasa :lol:

ionut17 03-10-09 19:30

arata super bine

nick_nasta 03-10-09 19:32

s`au montat greu?arata super tare!good job!

morpheusmaster 04-10-09 00:14

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2689406)
ce criminal arata frate :X:X:X
Bravo morf !!!

Multumesc frumos Dragos! Faza cu Wrc din tren ramane intre noi 2 (asa consider eu ca e frumos)

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 2689492)
NU, inca asteptam. Morph...

Faza nu e big deal si nu are relevanta...let's moove on...aici vb. de masini in general, particular a mea...

Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 2689760)
arata super bine

Multam fain Ionut! Arata bine si lumineaza si bine

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 2689769)
s`au montat greu?arata super tare!good job!

Montajul e fff simplu, parerea mea. Acum depinde de nivelul de experienta pe care il ai dar cred ca te descurci de minune. Am fost placut impresionat de calitatea lor, de modul in care au facut sistemul de prindere/ghidaj la ele, tot. Chiar is smechere

Mai jos bag ceva poze facute in seara asta...ca idee:
Poza1: Baddest Seicento :)
Poza2: Faruri inchise (pozele au fost facute de pe plafonul masinii)
Poza3: Faza scurta
Poza4: Faza lunga

Urmeaza bodykitul Aleks, nu???? :) Noiembrie :X sooon

Lateredit: Asa au fost gandite farurile...cu chestiile alea sub ele...eu ce sa ii fac??? Daca le scot bat farurile in jos, nu e bine...dar cand facem bodykit scoatem tampeniile alea ca nici mie nu imi plac (logic) dar momentan...

scturoag 04-10-09 00:22

ce misto se vad :X
Man... dar ce faci cu chestiile alea negre de sub faruri? .... se vad nasol :(

Detman 04-10-09 01:40

foarte tare, chiar imi place cum se vad. ma gandesc si eu sa le dau la farurile mele macar un polish :P.

chiar e ... THE Baddest Seicento .

eXeqTr 04-10-09 10:33

felicitari morph ! arata super ! multa bafta in continuare cu ceea ce ti-ai propus, multa sanatate si putere de munca sa poti face $ sa o cresti p asta mica :D ! salutari

stefan_88 04-10-09 13:41

Arata foarte bine ...bv man :). Pe zi ce trece imi place mult mai mult buburuza furioasa ( vezi poza : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1254607867) . Merita o sedinta foto intr-o locatie mai speciala ;)....
Bafta in continuare cu proiectul ...si ne auzim cand ajung la Bucuresti :).

serban_pc 06-10-09 12:08

Good job !!!

Agressive 06-10-09 13:08

Frumoasa poza cu Seicento ti-am urmarit de cand ai inceput sa o construiesti e impresionat , ai facut dintr-o masina micuta una mare si frumoasa .

Faruri , Xenon Genti cate si cate e beton masina.

morpheusmaster 07-10-09 12:02

Multumesc frumos baieti! Vorbe ca acestea imi spun ca sunt pe drumul cel bun, ca fac o treaba buna si o masina frumoasa. Masina frumoasa care din pacate este iar departe de mine :(...e acasa, cuminte...la intuneric, n garaj...am fost weekend trecut acasa (n Roman, acum sunt in Buc, la fac) si mam plimbat cu ea in fiecare zi, in fiecare seara. Difera foarte mult de o masina stock...nu numai prin cum arata, cum merge...difera pentru ca te simti altfel...de fiecare data cand o conduc, cand ies cu ea, oricat de indispus as fi, oricat de proasta ar fi ziua...ies cu zambetul pe buze...si daca nu asta este rolul unei masini, atunci care e?

Urmeaza peste 2 sapt, pe 18 sa merg iar acasa (NSL P.Nt Tuning Event) si atunci sa fie iar sweet love :), dupa pe 1 noiembrie cand mergem la Iasi...si dupa nu am sa o mai vad vreo 2 luni (ii facem bodykitul). Dupa nu ma mai dezlipesc de ea!!!

P.S. Totusi gentile sunt in portbagaj...

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning