![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Da....e de vanzare.....;) are chip tunning(150 cp)
|
nu cumva golful ala e argintiu??? al lui cip??? el sta pe 22 decembrie... o avut multe masini....
|
Gata,terminam cu discutiile contradictorii si revenim la masini....Din pozele postate de RazV,M3-ul ala e bestial!si corvette-ul...dar vb despre masini :-)
|
as avea si io o rugaminte.
vreau sa pun niste poze cu o masinutza modificat ,problema e ca e din cj.dar sincer cred ca merita vazuta.s-ar putea sa le pun sau nu..,? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
o masinutza facuta in cj.
sunt multi care au matiz dar cred ca numai in vise s-au gandit la ase ceva |
Interesanta masinuta,pacat de spoilerul spate,care strica tot.Parerea mea...:D
|
Si eleronu ala park e un pic in plus..
|
Eleronul ... parca nu sta bine acolo ... nu-mi dau seama exact ... da pare un eleron prin pe alte eleron ...
Spoilerul spate pare urat pt ca nu are plasa ... atat ... oricum ... arata f bine masinutza ... felicitari proprietarului pt masina. Si plasa ... cred ca o sa vina ... nu cred ca e finalizata masina ... se vede ca mai trebuie sa fie finisata putin ... plasa ... capacul de la carlig pe fata ... asa ca ... cred ca o sa se rezolve problema cu spoileru spate ... Pragurile sunt criminale ... si buburuza cu wide body ... :shock: :shock: :D http://www.rs6.com/smilies/drive.gif |
e frumoasa, ar fi ceva finisari de facut, inclusiv plasa din spoilere si ...completarea la capota in mijloc...
dar pe ansamblu arata bine :) |
Hmm..nu stiu de ce unii nu-si aleg o masina serioasa pe care s-o tuneze si care sa-i reprezinte."Tuningul" inseamna oricum o investitie destul de costisitoare. Acuma...uitandu-ma la "SuperMatizul" asta pot sa zic ca e tunat cu bun-gust, insa nu e nici pe departe perfect.Din lateral arata bine, insa spatele nu e reusit.Nu arata bine nici proeminentele alea de la aripi.Mergeau mai bine niste jante cu buza.
|
Quote:
mai fiecaruia cum ii place si ce bani poate sa investeasca in masina oricum masina arata destul de bine |
e invers
unii au masina, au akizitionat-o p diverse considerente, si dupa o perioada se gandesc s-o cosmetizeze asa functioneaza in general... |
1 Attachment(s)
O dacie de 30 ani putin cosmetizata
pe dinafara e toata cromata, bordul la fel cam 90% piese originale |
are sirena de salvare sau mi se pare mie?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning