Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Maşinile modificate din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4138-masinile-modificate-bacau.html)

RaZv 09-06-06 19:38

Re: masinile modificate din bacau

Da....e de vanzare.....;) are chip tunning(150 cp)

mertan 09-06-06 23:12

nu cumva golful ala e argintiu??? al lui cip??? el sta pe 22 decembrie... o avut multe masini....

VWlad 14-06-06 20:06

Gata,terminam cu discutiile contradictorii si revenim la masini....Din pozele postate de RazV,M3-ul ala e bestial!si corvette-ul...dar vb despre masini :-)

Shorty 14-06-06 21:06

as avea si io o rugaminte.
vreau sa pun niste poze cu o masinutza modificat ,problema e ca e din cj.dar sincer cred ca merita vazuta.s-ar putea sa le pun sau nu..,?

VWlad 14-06-06 21:55

Quote:

Originally Posted by Shorty
as avea si io o rugaminte.
vreau sa pun niste poze cu o masinutza modificat ,problema e ca e din cj.dar sincer cred ca merita vazuta.s-ar putea sa le pun sau nu..,?

Incearca sa vezi...Daca nu zice Alecs nimic,insemna ca e bine...:-)

Shorty 14-06-06 22:02

4 Attachment(s)
o masinutza facuta in cj.
sunt multi care au matiz dar cred ca numai in vise s-au gandit la ase ceva

VWlad 14-06-06 22:43

Interesanta masinuta,pacat de spoilerul spate,care strica tot.Parerea mea...:D

cristi_407 14-06-06 23:04

Si eleronu ala park e un pic in plus..

SFW 14-06-06 23:48

Eleronul ... parca nu sta bine acolo ... nu-mi dau seama exact ... da pare un eleron prin pe alte eleron ...

Spoilerul spate pare urat pt ca nu are plasa ... atat ... oricum ... arata f bine masinutza ... felicitari proprietarului pt masina.

Si plasa ... cred ca o sa vina ... nu cred ca e finalizata masina ... se vede ca mai trebuie sa fie finisata putin ... plasa ... capacul de la carlig pe fata ... asa ca ... cred ca o sa se rezolve problema cu spoileru spate ...

Pragurile sunt criminale ... si buburuza cu wide body ... :shock: :shock: :D

http://www.rs6.com/smilies/drive.gif

aleks 15-06-06 01:36

e frumoasa, ar fi ceva finisari de facut, inclusiv plasa din spoilere si ...completarea la capota in mijloc...
dar pe ansamblu arata bine :)

RaZv 15-06-06 02:54

Hmm..nu stiu de ce unii nu-si aleg o masina serioasa pe care s-o tuneze si care sa-i reprezinte."Tuningul" inseamna oricum o investitie destul de costisitoare. Acuma...uitandu-ma la "SuperMatizul" asta pot sa zic ca e tunat cu bun-gust, insa nu e nici pe departe perfect.Din lateral arata bine, insa spatele nu e reusit.Nu arata bine nici proeminentele alea de la aripi.Mergeau mai bine niste jante cu buza.

Al3xxx 15-06-06 08:07

Quote:

Originally Posted by RaZv
Hmm..nu stiu de ce unii nu-si aleg o masina serioasa pe care s-o tuneze si care sa-i reprezinte."Tuningul" inseamna oricum o investitie destul de costisitoare. Acuma...uitandu-ma la "SuperMatizul" asta pot sa zic ca e tunat cu bun-gust, insa nu e nici pe departe perfect.Din lateral arata bine, insa spatele nu e reusit.Nu arata bine nici proeminentele alea de la aripi.Mergeau mai bine niste jante cu buza.

mai fiecaruia cum ii place si ce bani poate sa investeasca in masina
oricum masina arata destul de bine

aleks 15-06-06 17:27

e invers
unii au masina, au akizitionat-o p diverse considerente, si dupa o perioada se gandesc s-o cosmetizeze
asa functioneaza in general...

WoW 15-06-06 19:01

1 Attachment(s)
O dacie de 30 ani putin cosmetizata
pe dinafara e toata cromata, bordul la fel
cam 90% piese originale

Shorty 15-06-06 19:12

are sirena de salvare sau mi se pare mie?

All times are GMT +2. The time now is 04:34.

- Copyright 2026 4Tuning