![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
|
Quote:
asa vorbiti voi unii....din auzite si etc in fine |
Quote:
|
Quote:
Quote:
OFF: asta n-ai mai citit pe vortex ON: Mi lene sa mai caut prin atatea pagini , ce urmeaza la borabora ? |
macar eu stiu sa imi recunosc greselile :rolleyes2
|
atata cearta si degeaba . adevaru este ca e o bora foarte frumoasa si chiar arata bine. tineo tot asa si fao pentru tine . lasa gurile rele . bafta si numai bine
|
Cat a fost prelungirea de cupra?
|
Quote:
si am zis-o deja de vreo 3-4 ori dar ca si in alte cazuri si in general ca de ce nu pun alta prelungire spate(cel putin deocamdata) Quote:
Quote:
insa eu ce ai vrea sa recunosc?ca am facut o masina dupa placul meu si din cate se pare mai place multor oameni,aia mai deschisi ca la cei cu + + (sa nu mai zic mai departe)....la aia nici o sansa,inainte ca calu=)) Quote:
sa ne auzim cu bine Quote:
|
Aha ms. Tre sa.mi cumpar si eu una sa fiu oem
|
Hai cu pozele :D
|
Quote:
pai treaba sta in felul urmator,ferm si scurt 1.luni ajunge kitul de curatare pentru filtru,mai apoi trebuie sa schimb si uleiul + distributia asa ca putin va trebui sa inpart contul ramas 2.cand am timp duc knobul la tapitat(saculetul si maciulia) 3.cand rezolv playerul meu(poate sapt viitoare)comand,cumpar dvd-ul(cel mai probabil pioneer) 4.vedem cu infolieri de interior(trimuri,consola centrala...ce o fi...nu stiu sigur) in rest doar intretinere pana in priamvara(cand ii dau o vopsea)eventual daca nu se pune pata pe ceva si mai investim(dar trebuie pe anul asta neaparat sa tragem linie) Quote:
grija mare:rolleyes28):!: Quote:
numai bine |
4 Attachment(s)
2-3 poze fresh:D
nimic fantastic,nu am reusit sa fac niste poze calumea dar ii ok si asa cea mai noua modificare,am renuntat la nuca Oem si am atasat un capac de vw=)) veverita oficial este tunata:shock::lol: |
hai ca da fain dunga de pe jante
|
Quote:
|
si mie imi place dunga...si veverita asta imi place si daca o inlocuieste pe cea veche imi place si mai mult :lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning