Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Maşinile modificate din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4138-masinile-modificate-bacau.html)

cristi_407 11-10-09 23:16

Re: Maşinile modificate din Bacău

Dap..clar..

madalyn 12-10-09 08:22

ma'ti lamurit :))

aleks 12-10-09 08:30

Quote:

Originally Posted by madalyn (Post 2711238)
ma'ti lamurit :))

Cu ce anume?

smn_simionica 12-10-09 08:52

mie nu-mi plac stopurile

Pax. 12-10-09 11:39

Quote:

Originally Posted by smn_simionica (Post 2706352)
sunt un nou proprietar, da stiu masina de cand a aparut in bc, stiu si istorii...da poate tu stii mai multe ;)

A renuntat asa usor buzulik la masina asta ? dar normal cine o conducea floris sau cine ? ... app cat ai dat pe ea ? :D sunt doar curios ...

@Aleks: un trecut plin de mister ? :))))

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2710318)
:)am o curiozitate ...dc se aude ciudat seat'ul asta

Cobora jos pe banca nationala, mergea cu o viteza .... ma si mir cum de nu a reusit sa muste putin bordura, mergea foarte aproape de ea ..

kobra_bc 12-10-09 12:38

mai devreme era pe langa plus-ul de langa vama, cam grabit soferul :D

smn_simionica 12-10-09 12:40

Quote:

Originally Posted by Pax. (Post 2711749)
A renuntat asa usor buzulik la masina asta ? dar normal cine o conducea floris sau cine ? ... app cat ai dat pe ea ? :D sunt doar curios ...

@Aleks: un trecut plin de mister ? :))))

buza a renuntat de vreo 2 ani la ea...ultima data era a lu dragos( fratele lui) buza are cayenne de mult...nu am dat mult pe ea, nici putin...a iesit la o combinatie, da tu cine esti? Bafta

aleks 12-10-09 13:03

Pax, nu un trecut plin de mister, toată lumea în oraş ştie maşina, în condiţiile în care locuim la ţară, sau poate vi se pare că trăim în vreo metropolă şi miile de maşini modificate sunt greu de ţinut minte...

aleyx_oltcit 12-10-09 19:26

1 Attachment(s)
din nou pe strazi

aleks 13-10-09 00:15

L-am văzut la unchi-su la casă, nu reuşeşte să arate maşina asta bine nici de frică...

smn_simionica 13-10-09 09:21

a fost a lu Clim...trebuia sa fie a mea si acum e a lu sfecla :) e misto masina, cand a aparut aia la bacau, nu prea erau masini modificate

cristi_407 13-10-09 09:33

hmmm..oare?si mie mie nu imi place nimic la masina aia?si crede-ma ca erau masini modificate si inaintea ei..

aleks 13-10-09 09:44

Quote:

Originally Posted by smn_simionica (Post 2714465)
a fost a lu Clim...trebuia sa fie a mea si acum e a lu sfecla :) e misto masina, cand a aparut aia la bacau, nu prea erau masini modificate

Când a apărut maşina la Bacău (via Ono Serv Braşov, greşesc?) Bacăul avea maşini modificate de destul timp, doar că nu dădeau sute de ture de centru pe noapte, să le vadă tot melteanul.

smn_simionica 13-10-09 09:52

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2714525)
Când a apărut maşina la Bacău (via Ono Serv Braşov, greşesc?) Bacăul avea maşini modificate de destul timp, doar că nu dădeau sute de ture de centru pe noapte, să le vadă tot melteanul.

am spus ca nu prea erau...acum e cam plin...deci daca eu nu am vazut eram meltean, sau cum?

Pax. 13-10-09 09:52

Quote:

Originally Posted by smn_simionica (Post 2714465)

... clim junior sau al mare ? :))) app bora aia din cate am auzit a rupt-o in lilieci, acum ceva timp in urma am vazut-o intr-o parcare pe mioritiei ma mir cum de mai au banii, din cate am auzit cam i'a prins criza si pe ei :))))

@simonica, masini modificate au fost in bacau de multa vreme.
@p.s: nu conteaza cine sunt.

Pax. 13-10-09 09:55

Quote:

Originally Posted by smn_simionica (Post 2714557)
am spus ca nu prea erau...acum e cam plin...deci daca eu nu am vazut eram meltean, sau cum?

@simonica, ce a vrut sa spuna aleks ca erau multe masini modificate, numai ca nu faceau "ca niste cocalari" ture de centru cu muzica data la maxim, sa vada lumea ca ei au masina si ei sunt "zabest" in oras :)))) si din pacate ma refer fix la dragos cu bmw lui :)

cristi_407 13-10-09 10:00

Pai daca tu zici ca aia e masina modificata..si cand a aparut ai spus ca nu prea erau..pai eu nu consider aia masina modificata..nu are nimic de calitate pe ea..

SFW 13-10-09 10:13

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 2714585)
Pai daca tu zici ca aia e masina modificata..si cand a aparut ai spus ca nu prea erau..pai eu nu consider aia masina modificata..nu are nimic de calitate pe ea..

Mamaaaaa, da ce va place sa va certati :lol:

Nu fii nici tu rautacios Cristi, totusi kit-ul e unu carzone (ma rog, probabil copiat dupa carzone de catre Onu de la Bv)... si as risca sa spun ca mie chiar imi e simpatica :rolleyes2. Ca nu iti place, este altceva :-)

Si intradevar smm_simionica a zis ca nu prea erau, nu ca lipseau cu desavarsire ... si intradevar, atunci le numarai pe degetele de la maini... (ma refer la masinile cu kit-uri exterioare, jante, etc, nu cateva elemente acolo).

cristi_407 13-10-09 10:18

Hmmm...ok...am zis ca nu e de calitate..eu am vazut masina deaproape..si de aia zic...

aleks 13-10-09 10:31

Quote:

Originally Posted by smn_simionica (Post 2714557)

departe de mine gândul ăsta.

smn_simionica 13-10-09 11:17

Quote:

Originally Posted by Pax. (Post 2714558)
... clim junior sau al mare ? :))) app bora aia din cate am auzit a rupt-o in lilieci, acum ceva timp in urma am vazut-o intr-o parcare pe mioritiei ma mir cum de mai au banii, din cate am auzit cam i'a prins criza si pe ei :))))

@simonica, masini modificate au fost in bacau de multa vreme.
@p.s: nu conteaza cine sunt.

stiu cine esti ;)

smn_simionica 13-10-09 11:23

Quote:

Originally Posted by Pax. (Post 2714564)
@simonica, ce a vrut sa spuna aleks ca erau multe masini modificate, numai ca nu faceau "ca niste cocalari" ture de centru cu muzica data la maxim, sa vada lumea ca ei au masina si ei sunt "zabest" in oras :)))) si din pacate ma refer fix la dragos cu bmw lui :)

stii care e treaba....citeste mai bine si vezi ca am zis ca ''nu prea erau'' masini modificate...crede-ma ca stiu cam tot ce se invarte prin bacaul asta si stiam si atunci chiar daca nu am vazut masinile pe centru... stii bine ca in Nord, BUZ si CLM erau singurele. Si bora aia a fost facuta cu gust...stiu ca acum e cam varza

razvy_91 13-10-09 11:39

Quote:

Originally Posted by smn_simionica (Post 2704891)
voi ce parere aveti de ea?

am vazut masina asta acum o luna sau 2 trecand pe la mine prin oras:D

smn_simionica 13-10-09 11:57

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 2714842)
am vazut masina asta acum o luna sau 2 trecand pe la mine prin oras:D

cred ca eu am trecut cand am plecat in italia.

sageata 13-10-09 12:13

1 Attachment(s)
se putea un pic mai bine. macar daca ajungea in stadiul asta:

Pax. 13-10-09 12:35

Quote:

Originally Posted by smn_simionica (Post 2714791)
stiu cine esti ;)

Ghicesti ? serios spune :) sau macar spune in privat, cine crezi ca sunt :)

@simonica, nu vreau sa ne certam pe tema asta :)) ar fi si culmea, oricum ce pot spune multa bafta cu masinuta :)

cristi_407 13-10-09 12:42

Da Sageata..seamna..Eleronul parca e acelasi :)

smn_simionica 13-10-09 12:58

Quote:

Originally Posted by Pax. (Post 2714952)
Ghicesti ? serios spune :) sau macar spune in privat, cine crezi ca sunt :)

@simonica, nu vreau sa ne certam pe tema asta :)) ar fi si culmea, oricum ce pot spune multa bafta cu masinuta :)

nu stiu sigur cine esti da banuiesc...si ce treaba are certatul cu asta?
:)) a vorbit cineva de certuri?

smn_simionica 13-10-09 13:04

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2714910)
se putea un pic mai bine. macar daca ajungea in stadiul asta:

mi.ar fi rusine sa ies pe strada cu o masina ca asta....e prea ''impodobita''

cristi_407 13-10-09 13:16

Mai pune poze cu masina ta..Ce motor, modificari, etc..Lasa-ti ``cunstintele`` pe topciul asta :D..

sageata 13-10-09 16:02

Quote:

Originally Posted by smn_simionica (Post 2715024)
mi.ar fi rusine sa ies pe strada cu o masina ca asta....e prea ''impodobita''

decat cu aia...

Frizz 13-10-09 18:41

Inainte sa aibe Buza, Clim,etc. masini modificate au fost si altii... numai ca, subscriu ceea ce a spus un coleg mai de vreme, nu se plimbau pe centru f. des.

Tine minte ca era Fanu' care a fost printre primi care a adus masini din Germania, si el se ocupa cu modificari, ce-i drept mai mult la motor. Apoi a fost ŢÂIE, el adusese vreo 3 Mercedes-uri modificate in Germania si un Alpina din Austria. Bila, de pe Mioritiei, avusese un E 46 si un Passat tuning, dar stiu ca le vanduse imediat dupa ce le inmatriculase.
Cristofor de pe Stefan cel Mare, din cate am auzit avea un CL modificat de Brabus, acum 4-5 ani.

Numai bine.

Cristy_mat 13-10-09 19:13

ce bine ca imi tin masina ascunsa sa nu fie pozata sa fie discutii pe seama ei pe forum:)))

Bmw_Rulllzzz 13-10-09 19:15

stiu ca prin 2002-2003 era un e46 frumos aranjat cu o vopsea perlata pe undeva pe mioritei pe la blocul turn.

YOKO28 13-10-09 19:26

Cristofor a mai avut acum vreo 8-10 ani un JEEP Grand Cherokee alb cu numere de america putin tunat pentru vremea aia;)

Frizz 13-10-09 22:23

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 2716144)
stiu ca prin 2002-2003 era un e46 frumos aranjat cu o vopsea perlata pe undeva pe mioritei pe la blocul turn.

Cumva unul negru cu RRR la numar?

Bmw_Rulllzzz 14-10-09 19:42

nu era negru sigur. nu stiu sa-ti zic exact culoarea care era. iar numarul nu l-am bagat in seama

smn_simionica 15-10-09 09:05

Quote:

Originally Posted by Frizz (Post 2716012)
Inainte sa aibe Buza, Clim,etc. masini modificate au fost si altii... numai ca, subscriu ceea ce a spus un coleg mai de vreme, nu se plimbau pe centru f. des.

Tine minte ca era Fanu' care a fost printre primi care a adus masini din Germania, si el se ocupa cu modificari, ce-i drept mai mult la motor. Apoi a fost ŢÂIE, el adusese vreo 3 Mercedes-uri modificate in Germania si un Alpina din Austria. Bila, de pe Mioritiei, avusese un E 46 si un Passat tuning, dar stiu ca le vanduse imediat dupa ce le inmatriculase.
Cristofor de pe Stefan cel Mare, din cate am auzit avea un CL modificat de Brabus, acum 4-5 ani.

Numai bine.

vad ca.i stii pe toti...repet, nu am zis ca nu erau ci ca nu prea erau...

cristi_407 15-10-09 09:37

Simionica mai pune poze cu masina ta, detalii, motor, lista modificari

smn_simionica 15-10-09 14:35

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 2720341)
Simionica mai pune poze cu masina ta, detalii, motor, lista modificari

mai bine nu ...

All times are GMT +2. The time now is 17:39.

- Copyright 2026 4Tuning