![]() |
Re: Maşinile modificate din Bacău
Dap..clar..
|
ma'ti lamurit :))
|
Quote:
|
mie nu-mi plac stopurile
|
Quote:
@Aleks: un trecut plin de mister ? :)))) Quote:
|
mai devreme era pe langa plus-ul de langa vama, cam grabit soferul :D
|
Quote:
|
Pax, nu un trecut plin de mister, toată lumea în oraş ştie maşina, în condiţiile în care locuim la ţară, sau poate vi se pare că trăim în vreo metropolă şi miile de maşini modificate sunt greu de ţinut minte...
|
1 Attachment(s)
din nou pe strazi
|
L-am văzut la unchi-su la casă, nu reuşeşte să arate maşina asta bine nici de frică...
|
a fost a lu Clim...trebuia sa fie a mea si acum e a lu sfecla :) e misto masina, cand a aparut aia la bacau, nu prea erau masini modificate
|
hmmm..oare?si mie mie nu imi place nimic la masina aia?si crede-ma ca erau masini modificate si inaintea ei..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@simonica, masini modificate au fost in bacau de multa vreme. @p.s: nu conteaza cine sunt. |
Quote:
|
Pai daca tu zici ca aia e masina modificata..si cand a aparut ai spus ca nu prea erau..pai eu nu consider aia masina modificata..nu are nimic de calitate pe ea..
|
Quote:
Mamaaaaa, da ce va place sa va certati :lol: Nu fii nici tu rautacios Cristi, totusi kit-ul e unu carzone (ma rog, probabil copiat dupa carzone de catre Onu de la Bv)... si as risca sa spun ca mie chiar imi e simpatica :rolleyes2. Ca nu iti place, este altceva :-) Si intradevar smm_simionica a zis ca nu prea erau, nu ca lipseau cu desavarsire ... si intradevar, atunci le numarai pe degetele de la maini... (ma refer la masinile cu kit-uri exterioare, jante, etc, nu cateva elemente acolo). |
Hmmm...ok...am zis ca nu e de calitate..eu am vazut masina deaproape..si de aia zic...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
se putea un pic mai bine. macar daca ajungea in stadiul asta:
|
Quote:
@simonica, nu vreau sa ne certam pe tema asta :)) ar fi si culmea, oricum ce pot spune multa bafta cu masinuta :) |
Da Sageata..seamna..Eleronul parca e acelasi :)
|
Quote:
:)) a vorbit cineva de certuri? |
Quote:
|
Mai pune poze cu masina ta..Ce motor, modificari, etc..Lasa-ti ``cunstintele`` pe topciul asta :D..
|
Quote:
decat cu aia... |
Inainte sa aibe Buza, Clim,etc. masini modificate au fost si altii... numai ca, subscriu ceea ce a spus un coleg mai de vreme, nu se plimbau pe centru f. des.
Tine minte ca era Fanu' care a fost printre primi care a adus masini din Germania, si el se ocupa cu modificari, ce-i drept mai mult la motor. Apoi a fost ŢÂIE, el adusese vreo 3 Mercedes-uri modificate in Germania si un Alpina din Austria. Bila, de pe Mioritiei, avusese un E 46 si un Passat tuning, dar stiu ca le vanduse imediat dupa ce le inmatriculase. Cristofor de pe Stefan cel Mare, din cate am auzit avea un CL modificat de Brabus, acum 4-5 ani. Numai bine. |
ce bine ca imi tin masina ascunsa sa nu fie pozata sa fie discutii pe seama ei pe forum:)))
|
stiu ca prin 2002-2003 era un e46 frumos aranjat cu o vopsea perlata pe undeva pe mioritei pe la blocul turn.
|
Cristofor a mai avut acum vreo 8-10 ani un JEEP Grand Cherokee alb cu numere de america putin tunat pentru vremea aia;)
|
Quote:
|
nu era negru sigur. nu stiu sa-ti zic exact culoarea care era. iar numarul nu l-am bagat in seama
|
Quote:
|
Simionica mai pune poze cu masina ta, detalii, motor, lista modificari
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning