![]() |
Re: Portul Constanta !
scandal nu pot sa fac cu el ... ca tasu e bine in politie.. oricum faza a fost asa : era cu o gasc de prieteni si ce a zis el ia sa ma dau eu mare si tare sa il sun pe tata sa vina politia sa vada prieteni ca sunt smecher (lake ) !!
|
Quote:
|
corect ;)!
|
Camere in port....hm.... e de ajuns sa fie balerinul ala care sta deasupra, k ala cheama garda si astea.... ati obs cata politie a fost aseara pe strazi????
|
Quote:
|
ba fratilor care a fost aseara in portul tomis ? daca ma filmat vre unu vreau si eu clipu eu sunt ala cu fordul ala albastru multam
|
asa se aude ma ca cica e carmera .. astia au zis ca sunt in zonele de risc. unde se organizeaza curse io am auzit la profm // restu nu mai stiuu vedeti ca au mai aparut loganuti cu radare pe ele fara insrisiri ;) fiti cuminti :P
|
da...vedeti ca sta unu pe bratianu intr-un logan alb sau rosu stock langa ala car e iti arata ce viteza ai..atarnat sus..:)
|
Pe mine deja m-au oprit bajetii sa ma intrebe de sanatate. Oricum la varsta mea ma tin bine :P
|
Si?? CDA, ce ziceau? sau de fapt unde te-a oprit? in port c s-a mai intamplat ca n-am mai fost..... da vremea nasoala baietii!!! unde ne tiram?
|
Quote:
|
Quote:
|
...nebun e asta mah......mah vezi ca e o pzoa la membri 4 tuning poate ca o cautai..din seara cu portul
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning