Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

BuGyy 16-12-06 11:11

Re: Portul Constanta !

scandal nu pot sa fac cu el ... ca tasu e bine in politie.. oricum faza a fost asa : era cu o gasc de prieteni si ce a zis el ia sa ma dau eu mare si tare sa il sun pe tata sa vina politia sa vada prieteni ca sunt smecher (lake ) !!

street_racer 16-12-06 12:27

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 662977)
scandal nu pot sa fac cu el ... ca tasu e bine in politie.. oricum faza a fost asa : era cu o gasc de prieteni si ce a zis el ia sa ma dau eu mare si tare sa il sun pe tata sa vina politia sa vada prieteni ca sunt smecher (lake ) !!

sufera de nebagare in seama baiatul ala ... s-a gadit el ca asa ar atrage atentia... o fii tasu gabor ... da el tot prost ramane... dak era baiat statea la locul lui sau se baga si el , da cum nu are sange in vene ... a preferat sa fie lake

BuGyy 16-12-06 12:29

corect ;)!

Don M 16-12-06 13:08

Camere in port....hm.... e de ajuns sa fie balerinul ala care sta deasupra, k ala cheama garda si astea.... ati obs cata politie a fost aseara pe strazi????

Psycho 16-12-06 19:41

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 663121)
Camere in port....hm.... e de ajuns sa fie balerinul ala care sta deasupra, k ala cheama garda si astea.... ati obs cata politie a fost aseara pe strazi????

ihimz .. la pescarie era loganul alb care filma si cu 100 de metri mai jos era un passat cu 3 indieni care opreau ;)

trixulica 17-12-06 10:24

ba fratilor care a fost aseara in portul tomis ? daca ma filmat vre unu vreau si eu clipu eu sunt ala cu fordul ala albastru multam

ct11lyv 19-12-06 10:16

asa se aude ma ca cica e carmera .. astia au zis ca sunt in zonele de risc. unde se organizeaza curse io am auzit la profm // restu nu mai stiuu vedeti ca au mai aparut loganuti cu radare pe ele fara insrisiri ;) fiti cuminti :P

peter 19-12-06 11:33

da...vedeti ca sta unu pe bratianu intr-un logan alb sau rosu stock langa ala car e iti arata ce viteza ai..atarnat sus..:)

CT-XX-CDA 19-12-06 21:05

Pe mine deja m-au oprit bajetii sa ma intrebe de sanatate. Oricum la varsta mea ma tin bine :P

Don M 19-12-06 21:09

Si?? CDA, ce ziceau? sau de fapt unde te-a oprit? in port c s-a mai intamplat ca n-am mai fost..... da vremea nasoala baietii!!! unde ne tiram?

CT-XX-CDA 19-12-06 21:13

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 667890)
Si?? CDA, ce ziceau? sau de fapt unde te-a oprit? in port c s-a mai intamplat ca n-am mai fost..... da vremea nasoala baietii!!! unde ne tiram?

La intrarea spre sala sporturilor... oricum erau numai filtre in seara aceea, mi-a cerut ala si pe naiba ... mai avea putin si ma punea sa vin cu parintii tunsi de mana acolo.

street_racer 19-12-06 21:22

Quote:

Originally Posted by peter (Post 667024)
da...vedeti ca sta unu pe bratianu intr-un logan alb sau rosu stock langa ala car e iti arata ce viteza ai..atarnat sus..:)

mai erau doua care le gaseam in mamaia toata noaptea ... AHF si SGE parca aveau la numere... nush dak le mai schimba , da alea sigur erau de pol !!!

Most_Wanted 19-12-06 21:23

...nebun e asta mah......mah vezi ca e o pzoa la membri 4 tuning poate ca o cautai..din seara cu portul

street_racer 19-12-06 21:23

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 667890)

unde sa ne tiram ? este ploaie ... aluneca mashina frumos la drift !!! este zapada ... aluneca mashina si mai frumos la drift !!! este uscat ... o ardem la liniutze !!! :D

street_racer 19-12-06 21:24

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 667912)
...nebun e asta mah......mah vezi ca e o pzoa la membri 4 tuning poate ca o cautai..din seara cu portul

cine e nebun ?

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning