![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Quote:
|
mrrrrrrrrrrrrrrr.....
|
Quote:
|
=))
Trixi... Ajungi la un momendat sa o faci fara sa vrei... :| |
ei...aici intervine faptul k avem o rationalitate!!!daca VREI si kiar vrei...poti sa ignori unele sentimente si sa te comporti RATIONAL ....
stiu k e o problema f grea..dar cu mult exercitiu se poate...believe me!;) |
solo...de o vreme destul de indelungata.
solo...si pe viitor din cate se prezinta situatia per total...m-am obisnuit solo:):) |
crede-ma ca o fac... ma comport foarte rational si pot sa trec peste sentimente.... asta pana ajung acasa, singurica, intre patru pereti, si urlu!!!
|
mda..cunosc situatia ;)
pot sa va zic...e valabil ptr amindoi...k problema e k nu prea reusiti voi sa va faceti intelesi....adik din cauza k va e tare frica sa nu patiti iarasi ceva ,va ascundeti dupa un comportament kre nu va caracterizeaza...si va plangeti dupa aia k lumea nu va apreciaza asa cum credeti voi k ar trebui!!! analizati putin treaba....si nu mai tot incercati sa gasiti cineva vinovat/a d situatie.. |
da, recunosc ca poate sunt eu vinovata, dar totusi, nu am curaj sa ma arunc din nou in valtoarea unei relatii...
|
cunosc sentimentul... mi-a luat si mie mult timp pana sa ma arunc....in gol, fara protectie :)
|
..pe mine pur si simplu m-a cam parasit curajul... mi-e frica de tot ce e nou!!!! si din pacate, n'am tupeu si curaj sa ma arunc intr-o relatie... noua... veche.. nu am .... daca simt ca ma atasez de persoana cu care sunt... rup!
|
am votat combinat, e mai bne snt solo d ap 2 sapt si simt k imi iau campii. dar si cand esti combinat\, mult timp, iti vine sa iti iei camii. e bne sa ai o fata cuminte, in care sa poti avea incredere si care sa te astepte si sa te iubeasca orice ar fi, toti vrem asa nu?:D
|
asta nu inseamna ca o si gasesti pe loc ... imediat ;)
|
corect! e cam greu de gasit. si p placul tau si cuminte si interesanta si frumoasa
|
nu e greu... e fffff greu... dar... poate nu iti pierzi speranta!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning