Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

morpheusmaster 07-09-09 00:49

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Quote:

Originally Posted by Boros (Post 2617150)
PRIMUL MEU FILM
https://www.youtube.com/watch?v=fzKWeEG7hnU

O sa mai fie unul mai lung ! :)

Ms fain lil kid 4m the bloc :) Ai inceput de la o masinuta mica :) sa ajungi un fotograf mare :) da? :)

Prima treaba maine :) schimbam luminile la nr. pe spate...au inceput sa imi displaca total :) & aaaaaaaaaaa...ieri am comandat de la Serban_pc some gody...stay toooned :)

...................daca ma gandesc mai bine primul lucru maine...o spal...scenariu fictiv...cauciucuri in afara aripilor...mergi printrun sat...iei o caca pe stanga...iei o caca pe dreapta :)...rezultatul??? custom natural/ecologic vinyl :) MARFA...era bine de era fictiv :))

coman razvan 07-09-09 09:05

Foarte foarte tare filmul. De masina nu mai zic nimc ... FELICIATRI. :hug:

mba 07-09-09 21:19

1 Attachment(s)
vad ca nu prea ne mai intalnim pe mess :)

te astept pentru partea din spate :lol:

morpheusmaster 11-09-09 02:18

2 Attachment(s)
Ce a fost...ce este...cine stie cum va fi???

Nu am facut si eu un project birthday celebration ceva...sau implinit 2 ani acum putin timp...in scurt timp o sa primeasca o hainuta noua :) promit! Asta o sa fie cadoul ei pentru 2 anisori...pana la 4 anisori speram sa primeasca alta inimioara :)

P.S. Am scapat de ledurile albastre de la numar si am trecut pe ceva mai str8...un alb rece :)

P.S.2 Astept 1 set de lupe cu xenon de la Serban_pc :)

coman razvan 11-09-09 07:46

1 Attachment(s)
Super man! Masinile noastre parca au crescut una langa alta ... :) Si a mea face 2 ani in octombrie! :oops:

morpheusmaster 11-09-09 15:09

Stiu man, Happy Cars'Day :) ma uitam la tine pe thread si am vazut poza...dupa mia venit ideea...ia sa ma uit cand a inceput totul...si am vazut ca sau facut 2 ani :)...si am zis sa fac postul respectiv.

(repede ai venit tu si ai bagat poza sa te lauzi cu jantele) :D Tiam zis ca ai facut o alegere fff inspirata sa faci jantele asa ;)

P.S. partea scrisa in paranteza este o gluma si trebuie tratata ca atare.

morpheusmaster 18-09-09 13:04

1 Attachment(s)
Cand masina nu vede destul de bine pe unde merge in noapte...ii tragi niste lentile convexe ca astea :) si un set xenon :) si dupa...:D dupa o sa urmeze pozele :) new update: xenon cu lupe :) diseara inainte de plecarea la KOE il si montam :D

Bogyciu 18-09-09 13:23

Nu trebuia sa iei de 8000k....

scturoag 18-09-09 16:06

Ii 6000 de K nu 8 ;)
Poza ii luata de pe net de ai vazut eticheta pe care scria 8000 :D

VladM 18-09-09 16:10

Morph mergi cu noi la KOE sau cu masina ta ? Vreau neaparat sa vad cum arata cu lupele :X

scturoag 18-09-09 16:12

Merge cu avionu lui privat :>:>:>

Nu ma ... merge cu voi :D:D:D

VladM 18-09-09 16:15

Baietii merg cu trenu si stau pe 4 tuning :)))

Detman 18-09-09 17:14

morph ... cam seamana masinile noastre... cred ca tre sa ne intalnim odata sa facem o poza macar :P. nu vii cu ea in Cluj? :(

morpheusmaster 19-09-09 00:05

Salutare salutare! Sa lamurim some aspects :) 1) Poza aia nu este efectiv a kitului meu...sunt la fel, al meu este 6000k, ala este 8000k. 2) Leam montat in seara asta...sunt...de nedescris!!! Sunt la fel de bune pe cat se spune! Am sa revin cu poze ca sa va faceti o opinie. Oricum ,au meritat fiecare banut! 3) Da Detman, seamana si miar placea sa le facem un shoot impreuna dar din pacate nu vin cu ea la Cj pentru ca nu vreau sa arat un WIP cu defectele sale.

Am sa revin cu poze...pana una alta mai pregatesc cate ceva ca acusi plecam la KOE!

Va salut cu respect!

gigolomircea89 22-09-09 23:06

Pune poze cu xenon instalat. Poze Zi si noapte

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning