![]() |
Re: Chat....
Ceva dezmembrari masini cu volan dreapta pe langa Tg. Mures? pe unde mai exact?
|
Nu stiti unde gasesc pe cineva care sa imi puna folie pe spate? (Golf3 cu 2 usi doar) Si la ce pret...
Ms! |
Stie cineva daca se potrivesc arcurile de pe astra F pe Vectra B ? :S
|
Quote:
|
Ok, cand apuc la ceva bani te contactez aici sau te "trag" de maneca cand te mai vad :))
|
Quote:
|
Quote:
Numai bine |
Quote:
Quote:
|
Salut
Asi vrea sa va intreb unde gasesc cel mai ieftin filtru de aer sport si cam la ce preti? Eu nu sunt chiar din tg mures si acu dupa ce am avut accidentul nu prea umblu nicaieri si de aceea va intreb,poate stiti voi si nu trebuie sa parcurg tot orasul. Ma intereseaza unde asi gasii cel mai ieftin(la ce magazin,sau poate are cineva una putin folosita). Ms anticipat! Numai bine tuturor ! :D |
[QUOTE=PuFuL3T3;3711192]Da, desii eu te cunosc , esti prietenul lui katty... lasa ca duminica daca e vi cu mine oricum te contactez pe forum daca e ceva ;)
Vin si eu anunta-ma daca e ceva (numa mandra nu tre sa stie nimica ) ;) |
Quote:
sau asta deja nu o mai stiu exact da pe Gh. Doja e ceva lazy tunning...nu stiu cu ce se ocupa aia...da ma gandesc daca e numele de tuning..tre sa aiba si asaceva... asta e nr lui 0722.204.554 il cheama Laci incearca sa il suni...e vizavi de Rest. Blue Perl..sau in bazar pe 4tuning...nah...bafta :paper: |
Ms mult ! ;)
Ma intereseaza pt ca masina mea era dotat cu turbina din fabrica,dar acum mere aspirat,deci nu are turbina,si ma gandeam sa ii pun un filtru sport,ca asa aspira mai usor aerul si nu trebuie sa se chinuie sa traga aer prin instalatia aia lunga(originala). Ms mult incaodata!:-) Numai bine tuturor!;) |
din tudor de la corina mi-am luat eu acum ceva vreme un filtru YED cu 75 ron
|
Ma lamureste cineva..
Nu inteleg semnificatia GT..de ex golf 6 GTD...D = Diesel... GTI I=benzina...?
da ce e cu GT ala ce semnifica ?:shock: ST= ? VR = ? SV = ? ce inseamna prescurtarile astea ? :twisted: |
Re: Ma lamureste cineva..
Quote:
ST = sport tourer (turismo) VR6 = un anumit tip de motor de la VW, cu 6 cilindrii, un fel de combinatie intre motor in V si motor in linie, avand unghiul dintre pistoane de 15 grade (10.6 - 15) SV = sport vehicle Daca am gresit ceva, va rog sa ma corectati. :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning