![]() |
Re: AG-88-PVA
Bravo man chiar era si timpul pentru 4 prezoane.vad ca te tii de lucruri serioase
|
Quote:
|
Ma bucur ca vrei sa duci treaba pana la capat!
Noroc! |
vad ca ai planuri mari bafta in continuare ia zii cat trebuie sa tai din arcuri fata spate 2spire jumate? ca saptamana asta vreau sa o las jos
|
multumesc de apreciere si legat de arcuri depinde cat vrei sa o lasi....eu prima data am taiat 1,5 si dupaia inca o spira.
|
frumos bolidule :D tine`o tot asa ... ziceai ceva de jante de Logan sau Nova .... de tabla ? :-? numa` bine :)
|
jantele de tabla erau ceva de moment pana faceam rost de bani de aliaje......zilele astea sper sa va incant privirile!:D
|
10 Attachment(s)
cum ziceam......
masina a primit o noua suspensie mai rigida, gume Dunlop Sport,jante BBS......las pozele sa vorbeasca! mii de multumiri lui Brosko!!!:D |
ohhhooooo alta viata acum bolidule:D sa le stapanesti sanatos:D
ne vedem in bucuresti la inaugurarea lor:lol: |
Bv bolidule!Pe zi ce trece ne incanti cu ceva deosebit adus dacianei!Bafta pe viitor cu ea!
Ce ti as recomanda sa scoti manerele de la usi"shaved"sa le faci!bine ca gusturile sunt diferite;e masina ta creatia ta!Salutare |
cum am spus si in posturile anterioare nu o sa scot manerele.....vreau sa pastrez toate nichelurile de pe ea!:)
|
frumos...ii sta bine cu jantele astea
|
cum ti-am zis si pe mess, parerea mea e ca mai trebuie lasata destul de mult:) ca e cam capra acum:lol:
|
ai sa vezi tu pe viitor ce si cum.....
|
Frumoase jantele.. si acum mai coborata ii sta si mai bine. Sa le poarte cu placere ! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning