![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
as...kilometrajele astea electronice :P
|
Momentan am vreo 40 si putin de km facuti cu 5,5 l de benzina efix....dar dupa cum "canta" pompa....prea mult nu cred ca mai fac.
Ieri am mai ridicat capota si am avut parte de doua surprize.....vasul de expansiune crapat si garnitura de la axa belita......ulei ce e pe chiulasa mai rar vezi :). A sosit si kittu` bixenon dupa ani si ani in care aveam in plan. Abia astept sa il montez sa vedem daca face treaba bine. ps: o fi mai bine 5000 sau 6000? |
5000 e pt lumina mai alba si se vede mai ok cu el, 6000 e mai mult spre albastru si se vede un pic mai prost fata de 5000
|
Prea tarziu....deja cel de 6000 e montat. E ok..... dar cred ca era si mai bine de 5000.
|
nenea bobi ai avut dreptate cu releul... cat de imputit poate sa fie ***ul ala. multumesc frumos pt sfat...
|
Eu ti-am zis....dar tu batman batman. Desi pare aiurea si ilogic....releul face parte dintr-un angrenaj...si daca nu trece curent de el se intrerupe tot.....cucu scanteie. Ti-am zis...acelasi lucru l-am patit si eu...si vazand ca nu da scanteie credeam ca e bobina, calculator fisa etc etc.
|
2 Attachment(s)
ai imprumutat numerele?:)
|
Nimic nu poti sa faci ca imediat apar poze :)
Ps:intelegerea a fost ca sa ocupe locul 1..... si baiatul s-a conformat. "Decat" vreo 41 de secunde a avut avans fata de locul 2 ;) |
Quote:
|
Quote:
iar nai fost cuminte :)) poate iti arunci un ochi si pe la mine :D nu ma crede lumea ce masinutza mi-am luat pfff :poke:eu cred ca sunt invidiosi :D tre sa ne intalnim sa iti dau bomba de agua si ce mai am pt tine :) |
Quote:
|
salut bobby, frumos proiect. vad ca tot ai drumuri prin craiova, poate ne intalnim candva. daca mai ai drum pe la tribunal da si tu un semn, ne intalnim acolo la o cafea cu masinutele, ca intre batranioare ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning