![]() |
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Draga tre sa te scot la o ciorba la Don Corleone in Sacele. 2 pasi de la parcare si esti inauntru. :D
|
Quote:
|
tot legat de kfc... https://www.220.ro/documentare/Poftit...FC/4APW2io7ri/
|
Genocid :lol:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
ce frumos este prelude-ul de la gemenii din spate de acolo...al cui o fii ? sunt curios cat a costat taxa...
|
Salut baieti,
Am si eu nevoie de un info cat mai rapid. Daca stie cineva cum e starea drumului Brasov - Poiana - Rasnov - Predeal. Merita incercat cu suspensii sport sau mai bine varianta clasica (DN1 , E60) ? |
salut.
brasov - poiana - drumul este pot sa zic foarte bun. poiana - rasnov - drumul este bun rasnov - predeal - iti cam rupi ficatii la propriu. o sa-ti blestemi zilele daca mergi pe acolo. eu as alege ruta clasica pe DN1 E60 :) numai bine! |
Care din voi stati prin localitatile de langa brasov si cred ca rahatu asta cu rogvinieta online e un mare ***?!?!adica pt 4km cat am de facut pana in bv , si si pe aia ii fac cam rar eu trebuie sa platesc 130ron/an?? + sa luam in considerare starea drumurilor care sunt vai de capu lor...
|
Eu mai stau in Carpinis ... dar pana acolo nu cred ca imi trebuie fiind doar drum judetean ... am dreptate?
|
rovigneta e pentru drumurile care apartin de autoritatea nationala de drumuri (sau cum ii zice), respectiv DN, E, autostrazi. drumurile judetene (dj), comunale, ulite etc, si in orase/municipii/resedinte de judet nu trebuie sa ai rovigneta pentru a circula, chiar daca prin oras trece DN, cum e in cazul notru in brasov, calea bucuresti care este DN1. ai nevoie de ea de la iesirea din oras.
|
Quote:
Apropo, misto sosele aveti prin Brasov. |
dupa cum zice si B 83 RMJ pt drumurile judetene nu-ti trebuie rovigneta.da eu vin din harman si am de mers 4km pe DN11.sa-i frec in gura.ca pana sa asfalteze drumu ala intr-un an de zile a inceput sa-mi troncane pe la roti.si si acuma asfaltu proaspat turnat din sensu giratoriu de la stabilus are un crater si s-a incretit de-ti clantane dintii in gura cand treci pe acolo.ca in intersectia harmanului cu garii , ca te dor ficatii cand treci pe acolo.
@Bogdan_mb : "misto" drumurile huh?iti plac?:D |
Pe ce am fost eu chiar mi-au placut , nu am dat intr-o groapa. Poate sunt strazi laterale stricate, nu contest, dar nu mi-au iesit in cale cat am trecut eu prin Brasov si prin centru.
|
intradevar daca a mers doar pe Calea Bucuresti si pe Muresenilor nu prea avea de ce gropi sa dea
|
pe strazile mari si pe bulevarde drumurile sunt ca-n palma, mai sunt stradute pe unde iti rupi ficatii. de fapt nici nu sti ce te doare mai tare: faptul ca belesti masina sau ca iti rupi ficatii. oricum s-au micsorat numarul strazilor cu probleme la carosabil, si la fel si cu traficul, a fost fluidizat foarte bine in ultimii 2 ani, asa ca e mai bine ca mai de mult. oricum poa' sa faca scripcaru aeroport in curte la mine ca tot nu il votez :)
|
mi-e dor de asfaltu proaspat de pe mihai viteazu (acu 2 ani cred):cry:
e un chin sa trec pe acolo zilnic ... |
dobrogeanu asfaltat... yami
|
Quote:
|
saptamana trecuta il asfaltau...alti bani alta distractie, ca si ala era facut recent...
|
voua vi se pare rentabil sa sariti din racadau in oras pe dobrogeanu ?
|
pe ruta racadau - oras mai vin daca sunt in racadau, altfel pe la hidro.
pe ruta oras - racadau nu merg niciodata ca nu imi place prima curba... aia unde se ingusteaza strada si e si o casa exact in colt, nu vezi nimic... |
Quote:
Quote:
|
mie imi consuma masina 70 de tone de benzina cand urc pe acolo,cu benzina aia fac drumul de 2 ori pe la hidro
|
Quote:
acum pe bune cat poate sa iti consume un logan daca urci frumos cu treapta a 2-a iar partea cealalta o cobori in frana de motor. + ca scapi de ~ 4 semafoare. |
era vorba tot despre mine la faza cu loganul?:lol::lol:
|
Nu. Am luat masina cel mai des utilizata in romania. :)
|
Quote:
|
Vreo recomandare pt spalatorie auto k lumea in Brasov ? Ma intereseaza doar spalat exterior, interiorul il fac eu de obicei. As dori sa spele k lumea si sa nu fiu nevoit sa stau dupa fundul lor sa le arat urme de mizerie etc.
|
splash, pe goga
|
red car de pe avram iancu de langa autogara. sau la RIFF in uzina 2. la riff am inteles ca se ocupa si de detalii, mai ales la interior, cand da cu aspiratorul. si spala si geamurile ok. cred ca de aia tot mai multe masini fac reclama la riff, in special taximetristi.
|
Liquid Carwash - Str. Codrii Cosminului 31
|
http://www.adevarul.ro/locale/brasov...349765078.html mda .... :rolleyes2
|
Salut ,
Vreau si eu sa stiu daca este pe forum soferul de la un Audi A4 BV X1 RRS. Daca da sa dea un semn aici sau pe PM. Multumesc. |
nu e pe zona BV 21 RRS
|
e cineva pe aici care are drum weekendu asta in iasi???
|
Quote:
|
Chiar nimic interesant dar sunt interesat ce motor are pe Audi ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning