![]() |
Re: Portul Constanta !
omg dmx ce te`ataci asha?... n`am spus`o cu intentie rea.. imi cer scuze daca te`ai simtit ofensat :)
|
-= cica a fost azi noapte o mica intalnire .. adica in noaptea dinspre 14 dec spre 15 dec ... undeva pe la ovidiu dak nu ma inshel ... cine a fost acolo sa dea detalii ... ca am auzit ca a intrat garda printre voi ... ceva interesant sau ... "labareala" ? =-
|
Deci....respectati titlul topicului...tot off topicul o sa fie sters in maxim 2 zile.
|
Quote:
|
Quote:
|
bha fratilor am auzit de ceva camere de supraveghere in port ... cine a mai scornito si pasta ..sau macar stie cineva ceva ? :yikes::sad:
|
nu e nimic adevarat stai linistit.e de ajuns ca sunt turnatori care fac de 10 ori cat orice camera
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
il stiu pe shau mie vecin :))!
|
Quote:
|
eu sunt nou inscris pe forum... da citesc de mult timp ce se discuta...
de facem cu ala cu cielo alb de a filmat acum o luna in port si a dat la antena1... l-am vazut cu camera si il intreb ce faci ma??? el nu ca filmez ptr mine ca nush ce... si a2a zi ma cheama shefu sa-mi vad acrobatiile la TV eram cu masina firmei... io daca-l prind ii bag apa in benzina,cartofii in esapament sau alte dastea mai putin violente |
nu shtiu despre ce cielo e vb ?! ... pai in primu rand e gresheala ta k faci chestia asta acolo si cu mashina de la firma de ex ...
|
las ca il vad si va zic numaru... e problema mea si greseala mea cu ce masina si unde da el e turnator
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning