Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

xcs 15-12-06 16:33

Re: Portul Constanta !

omg dmx ce te`ataci asha?... n`am spus`o cu intentie rea.. imi cer scuze daca te`ai simtit ofensat :)

street_racer 15-12-06 17:24

-= cica a fost azi noapte o mica intalnire .. adica in noaptea dinspre 14 dec spre 15 dec ... undeva pe la ovidiu dak nu ma inshel ... cine a fost acolo sa dea detalii ... ca am auzit ca a intrat garda printre voi ... ceva interesant sau ... "labareala" ? =-

ERY 15-12-06 18:46

Deci....respectati titlul topicului...tot off topicul o sa fie sters in maxim 2 zile.

Psycho 15-12-06 20:01

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 662098)
-= cica a fost azi noapte o mica intalnire .. adica in noaptea dinspre 14 dec spre 15 dec ... undeva pe la ovidiu dak nu ma inshel ... cine a fost acolo sa dea detalii ... ca am auzit ca a intrat garda printre voi ... ceva interesant sau ... "labareala" ? =-

ai informatii bune dar nu pot fii date publice ;)

M Y U 15-12-06 21:23

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 662285)

Binenteles'

BuGyy 16-12-06 01:04

bha fratilor am auzit de ceva camere de supraveghere in port ... cine a mai scornito si pasta ..sau macar stie cineva ceva ? :yikes::sad:

GABBY_ 16-12-06 07:37

nu e nimic adevarat stai linistit.e de ajuns ca sunt turnatori care fac de 10 ori cat orice camera

Psycho 16-12-06 10:35

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 662717)
bha fratilor am auzit de ceva camere de supraveghere in port ... cine a mai scornito si pasta ..sau macar stie cineva ceva ? :yikes::sad:

exista asa ceva dar nu supravegheaza parcarea .. stai linishtit ..

street_racer 16-12-06 10:54

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 662717)

sa stii ca intr-un timp chiar erau camere puse , nush dak neaparat ptr parcarea aia ! plm... vrei nr lu unu care sa iti confirme ? e fiu de gabor si e turnator !

street_racer 16-12-06 10:57

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 662285)

OK ... am inteles ca mai intra si "agarici" pe aici care nu au ce face !!! :P dar macar zii dak a fost ceva interesant ca sa stiu dak ma zgarii pe ochi! :!: :?:

BuGyy 16-12-06 10:57

il stiu pe shau mie vecin :))!

street_racer 16-12-06 10:59

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 662949)
il stiu pe shau mie vecin :))!

moaaaa.... e vecin cu tine ? si .. nimik , nici1 scandal cu el ? zii sa se mute la mine in bloc , ca ii pun dinamita la cur f*tui mama lui de agarici !!! x-(

sonykel 16-12-06 11:02

eu sunt nou inscris pe forum... da citesc de mult timp ce se discuta...
de facem cu ala cu cielo alb de a filmat acum o luna in port si a dat la antena1...
l-am vazut cu camera si il intreb ce faci ma??? el nu ca filmez ptr mine ca nush ce...
si a2a zi ma cheama shefu sa-mi vad acrobatiile la TV eram cu masina firmei...
io daca-l prind ii bag apa in benzina,cartofii in esapament sau alte dastea mai putin violente

Psycho 16-12-06 11:08

nu shtiu despre ce cielo e vb ?! ... pai in primu rand e gresheala ta k faci chestia asta acolo si cu mashina de la firma de ex ...

sonykel 16-12-06 11:10

las ca il vad si va zic numaru... e problema mea si greseala mea cu ce masina si unde da el e turnator

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning