![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
2 Attachment(s)
Au venit si pragurile.....maine sper sa le montez :arrow:
|
3 Attachment(s)
S'a gasit si cotiera originala....intr'un final :arrow:
|
asta era piesa lipsa :P misto boss....tot timpul gasesti tu ceva de umplut...cu sanatatea toate bune?
|
Ms tata.....asta'i una din piesele lipsa :lol:.....o sa mai revin cu cele lipsa, dar pe parcurs......cu sanatatea sunt bine acum...ms de intrebare ;)
|
1 Attachment(s)
S'au pus tetiere pe spate :arrow:
|
salut!!!mi-am luat si eu de curand un e36 si am citit si vazut aproape tot ce ti-ai facut la masina...o lucrare de nota 10 bravo!am o singura intrebare pt tine: de unde faci rost de piesele originale???
tine-o tot asa!!! |
|
Quote:
Despre piese iti pot zice ca umblu mai mereu pe la dezmembrari, daca nu in fiecare zi, odata la 2 zile, daca la piesele astea te referi, iar daca te referi la piese pt motor, mecanicul meu, pune piese numai pe original (are om de face odata la 2 sapt drum de Germany si aduce piese). Sa stii ca cunosc 2 oameni din Sibiu (ca vad ca esti din Sibiu) care vin numai la el sa le faca masinile. Poate cumva stii un Bmw E46 3.0xi cu Compressor, berlina, e negru si are capota-plafon-portbagaj albe. |
3 Attachment(s)
Trafy ms de poza......poate te combini cu el :twisted:
Si ce s-a mai montat azi :arrow: |
tine-o tot asa boss.
|
da il stiu pe baiatu ala,e frumoasa rau si masinutza aia...yo am stat ani buni in vl si cam stiu pe unde sunt dezmebrari.chiar ieri dimineata am fost la ala de la cazanesti sa vad ce au pe acolo numa ca a fost inchis :cry:.mi-ar mai trebui cateva piese si aici nu prea le gasesc.
|
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-I-316987.html
poate iti trebuie ceva de pe el...eventual sistemu audio:x |
Quote:
|
poti sa faci niste poze si la bancheta din spate sa vad cum arata???la al meu scaunu shoferului e un pic uzat,in rest e impecabila inauntru,dar totusi...parca arata mai bine cu piele...:D
|
nu ai inteles bine man:d masina nu e a mea...am gasit anuntul pe bazar si m-am gandit ca poate aveti nevoie de ceva...la ce are pe ea nu e o masina de lepadat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning