![]() |
Re: Discutii diverse intre userii din Craiova! ;)
promit
|
Quote:
|
alex_vt:
Gabi: ce mai vrei ma, cretinule ? alex_vt: te-am vazut ieri cu matizache alex_vt: pe la casa studentilor Gabi: si crezi ca ma intereseaza ? alex_vt: nu alex_vt: dar alex_vt: am strigat alex_vt: GABIIII alex_vt: dar probabil Gabi: asa ai strigat, cu 4 de i ? alex_vt: cam asa ceva Gabi: ce tampit esti ba ! alex_vt: am prelungit "i" ul alex_vt: daca asa crezi tu alex_vt: oricum alex_vt: imi place de tipa de la tine de la avatar alex_vt: alex_vt: foarte frumoasa alex_vt: sexi alex_vt: Gabi: Gabi: nu mai saliva la prietena mea, masturbatorule ! alex_vt: alex_vt: parca aveai alta prietena alex_vt: cand ai venit la kaufland alex_vt: Gabi: n-ai tu treaba ! alex_vt: oricum alex_vt: in privinta alex_vt: "fomeilor" alex_vt: esti mare BOSS |
Quote:
=) terminat este asta mic baa =) |
gabi unde l-ai gasit ma pe asta?
iti dai seama ca pustiu se apuca si povesteste pe la scoala si acum te idolatrizeaza toti pustii astia. eu zic, ca in curand iti fac astia fan club |
ma intreb ...oare cat poate sa fie de cretin:|
ce bine ca pe mine nu ma "distruge psihologic" :)) |
Quote:
|
iti place si tie recunoaste :)
|
Quote:
|
myky myky: =)
myky myky: tata " de ce nu zisesi ba ca e intalnire ..ca nu beam berea aia si mergeam cu matza" myky myky: Cataaa E30: )) Cataaa E30: mergeati o p**a na , ca am si cenzurat b-) |
eu cred ca mihnea e ruda cu alex_vt si nu spune nimic
|
cu cine vere , cu micutu ? :)) e surori
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Cataaa E30: is pe mine cand ma scoti ?
:*:Ad3 :*Little:" Candy Candy:*: :*:Ad3 :*Little:" Candy Candy:*: in weekendul urm Cataaa E30: noteaza`ti in carnetel Cataaa E30: sambata viitoare va fi cea mai tare noapte din viata ta ! sa va vad acum ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning