Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

bluey 01-02-07 15:25

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

Gasesti tu vreunu sa accepte sa-l alergi...
Poate e langa tine dar e prea timid sa ti-o spuna.:P

Mustang 01-02-07 19:18

si-a dat seama bluey ... eo's mai timid de felu' meu :lol:

Magos 01-02-07 19:18

:)) crede-ma... NIMENI nu ma suporta... =)) ;) ai vazut si tu ce stress sunt... =))

Mustang 01-02-07 19:51

in fine ... ca sa nu se ia vreun mod de noi ... hai pe pm ... sau pe ym ... ca nu am vazut INCA ce stress iesti :D

nxtaz 01-02-07 20:42

Magos am vazut ca ai o groaza de poze, dar in toate n-am gasit una cu UNICUL care te suporta, "iubitul" tau, numai "amanti" (evo, gto..). Ne arati iubirea ta si noua?

bluey 02-02-07 00:13

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 726184)
:)) crede-ma... NIMENI nu ma suporta... =)) ;) ai vazut si tu ce stress sunt... =))

Stress???
Nu mi s-a parut...

aleks 04-02-07 15:54

vrei sa-ti arate dacia? :D cred k o tine ascunsa numai pt ea, nu intz de ce...
oricum, sa revenim ontopic... mai bine solo? sau mai bine combinat/a? eu spun ca depinde de starea interioara, dak esti cam speriat, sau dezamagit, sau putin lovit, e obligatoriu sa ai pe cineva langa tine, k sa n-o iei razna...

Magos 04-02-07 21:31

...si daca deja ai luat-o razna??? te mai salveaza cineva??

sau poate deja nu mai vrei sa se repete experientele anterioare.. poate ti-e frica de o noua relatie...

eu una asa simt... mai bine singura... decat "relatii"... :| mai bien singura... macar asa nu mai sufar dupa nimeni...

pentru ca raman la ideea mea ... ABSOLUT TOTI BARBATII sunt niste porci!! ;)

Mustang 04-02-07 21:42

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 731219)
...si daca deja ai luat-o razna??? te mai salveaza cineva??

sau poate deja nu mai vrei sa se repete experientele anterioare.. poate ti-e frica de o noua relatie...

eu una asa simt... mai bine singura... decat "relatii"... :| mai bien singura... macar asa nu mai sufar dupa nimeni...

pentru ca raman la ideea mea ... ABSOLUT TOTI BARBATII sunt niste porci!! ;)

merci :p :-P

Magos 04-02-07 21:57

=)) .... nu te cunosc, deci nu ma exprim..>!!! ;)

Trixi 04-02-07 22:51

magos....barbatii sunt exact atat d porci,cit ii lasi u p ei sa fie...;) crede-ma p cuvint,si cel mai mare "porc" maninca din palme,daca stii cum sa vorbesti cu el!:D ..cred k sunt aici destui k sa imi confirme afirmatia!
p d alta parte...solo sau combinata???hmmm...multa lume zice k ptr mine exista doar negru si alb...poate k au dreptate,ptr k eu zic,k NUMAI d barbatul ala am nevoie p linga mine p kre il vreau trup si suflet...zi si noapte...d la prostiile cele mai enervante p kre poate sa le aiba in cap...pana la aerul p kre il expira....;) k d alte tipuri d relatii sunt profund scarbita deja...

Magos 04-02-07 22:58

Trixi mama ... inteleg perfect ce vrei sa spui... si eu sunt la fel.. cand ma implic intr-o relatie ma implic TRUP si SUFLET... poate mai mult decat as avea nevoie... si la fel... ii inghit toate prostiile din cap, pentru ca pana la urma pe el mi-l doresc cu bune si cu rele... intr0o relatie , vb aia, nu poti avea doar bune... mai sunt si rele, dar sunt compensate de cele bune... :D

si poate ma implic prea mult intr-o relatie, si nu mai vad pragul de jos, il vad doar pe cel de sus, ma lovesc, dau cu capul de pamant si tot eu sufar...

din cauza aceea zic ca e mai bine solo, pentru ca mi-e frica de o relatie noua...

Mustang 04-02-07 23:14

so .. .sa inteleg ca ... GIRLS JUST WANNA HAVE FUN ? =))
come on ... sooner or later tot o sa te atasezi de cineva ...
si va da totul roade ;)

Trixi 04-02-07 23:15

magos in leg cu asta pot sa iti dau un post mai vechi d al meu ;)
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...212#post689212
ia citeste....

Magos 04-02-07 23:23

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 731439)
so .. .sa inteleg ca ... GIRLS JUST WANNA HAVE FUN ? =))
come on ... sooner or later tot o sa te atasezi de cineva ...
si va da totul roade ;)

unde am zis eu ca GIRLS JUST WANNA HAVE FUN ? ?

sunt foarte constienta ca ma voi atasa de cineva, dar ... va fi in zadar, si voi prefera sa tac si sa fac TOT POSIBILUL sa uit... nu ar fi prima oara...

@Trixi, acum ma uit!!!

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning