![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Quote:
|
Ce sa-i ceri lu' dorel...pune poze de la accidente vechi de 5 ani ca daca e criza..nu mai poate sa se duca la locul faptei sa scrie si el lucruri adevarate..*****ie si el ce aude
|
golf 4 variant ( nr de ag ) intr-un sant pana`n peco rompetrol de la blidari
nu recomand sa mergeti la pitesti / dealu negru etc daca nu aveti cauciucuri de iarna.... |
Aveti grije printre blocuri....e numai gheata ... eu o pati :(...
|
Masina mea astazi nu a vazut treptele de viteza: 3 4 5. :rolleyes2
Paul ai pocnit-o calumea ? |
Quote:
|
Ce iti mai place tie sa te bagi asa in seama cu japca. Stai linistit ca in treapta a doua aveam si 40 la ora. Mitza sau nu, spre deosebire de tine el merge cu masina asa rau sau bine cum conduce el.
|
Quote:
|
http://www.adevarul.ro/locale/ramnic...391761184.html
Se pare ca poze de la fata locului nu exista nici acum.Criza asta ;)). |
Pai Dorel nustie dastea si pana cand nu angajeaza astia un Mirel nu o sa vedem poze :sad:
|
6 Attachment(s)
Accident in Raureni, acum o ora maxim, intre un LOGAN si un TOUAREG ... Loganul de pe prima banda a vrut sa intoarca, nu s`a asigurat, si i`a taiat calea la VW... Rezultatul il vedeti in poze si in film. Scuze pentru claritate, sunt facute cu telefonul, dardaiam de frig.. si au iesit varza..
Faza tare e k pustii din VW au sarit la bataie.. k ei sunt mari " scule pe bascule ".. il amenintau pe soferul de la dacie k il impusca, etc etc... Niste prosti care primesc totul pe tava. Stiu ca nu o sa fie toti de acord cu me, dar soarta.. https://www.youtube.com/watch?v=9qvgk5V3oqQ |
[QUOTE=VL-31-BOG;3924322]
Faza tare e k pustii din VW au sarit la bataie.. k ei sunt mari " scule pe bascule ".. il amenintau pe soferul de la dacie k il impusca, etc etc... Niste prosti care primesc totul pe tava. Stiu ca nu o sa fie toti de acord cu me, dar soarta.. mare dreptate ai.oricum nasol accidentu`...mai ales acum in prag de sarbatori.... |
mare dreptate ai.oricum nasol accidentu`...mai ales acum in prag de sarbatori....[/QUOTE]
Ma bucur sa vad k mai sunt si baieti cu capul pe umeri.. si imi dau dreptate.. si care au muncit/ muncesc pentru ceea ce au.. si nu rezolva totul prin bataie, sau prin a arunca vina unul pe altul .. important e ca nu au fost victime, fiarele sun fiare, viata e una singura si trebuie tinut cu dintii de ea. Cei doi " smecheri " sa ii multumeasca lui Dumnezeu k le`a dat zile, k putea fi mai rau. Oricum cu masiniile nu mai au ce face, sunt tichete pentru programul Rabla :lol: Mare grija tuturor, sa nu avem niciunul parte de evenimente d`astea. BFT |
Un accident urat acum 2 ore la Elegant in Nord. O Bora a dat peste un om.
|
da intradevar,din cate se pare omul traversa prin loc nepermis
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning