![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Am si mers cu ea dar nu stiu ce sa zic...
Cat despre intalnire ....NU SE VA TINE ACOLO LA POD LA STRAND >>>S_A INCHIS PARCAREA ...e ingradita de jur imprejur cu plasa si porti carre sunt inchise ...tot la Stadion ramane ... |
Ne-ai zapacit de cap mai Aline:D
|
Pai aseara am aflat si eu ca parcarea s-a inchis....cu o seara inainte fusesem io acolo cu baietii si era deschisa ...na ce pot sa fac io! Asta e ...sa vedem cine administreaza poate obtinem o aprobare ptr vinerea seara! Si mai incolo o sa facem ceva acolo;) un evenimnet mai mare!
|
Quote:
|
E inchisa pt ca acolo va avea loc targul de vara. Asa ca vara asta luati-va gandul de la ea, cel putin pe durata expozitiei
|
Da am auzit si eu ...pacat ....in searaa sta baietii merg iar in poligon !!!
|
Aline ... nu facem o mare intalnire , asa de venire a verii ? ... sa termine lumea cu sesiunea , cu bacul asta , si poate pe la jumatatea lui Iulie ...nu stiu , doar o idee ...
|
Facem daca ma si sprijina mai multi ...ca singur nu am sa pot!!!
|
pai vb cu lumea din Roman , Tg. , si pe unde mai stii ca ar veni si poate iese un show frumos asa :) vb si eu cu baietii din KTN , dau de veste si celor din NSL , incet incet sa ne adunam toti ...
ps. intalnirile astea mari vad ca ne aproprie , si eu cred ca e un lucru bun pentru tuningul din PN. |
Intalnirea la Stadion ... sper sa fie toata lumea prezenta ...ora 20:00 in parcare valabil pt toate cluburile!!!
|
alin ...astept si eu niste poze ;)....sa vad cum se mai misca tuning-ul pe la noi :)
|
N-am avut aparatul aseara ...data viitoare promit!
|
vineri ora 20 parcarea stadion
va fi prezent si vento ,pt circa 15 minute |
:) Abia astept sa vad masina! Pun ceva poze sau asteptam pana Vineri? Aline??!!
|
asteapta pana vineri mai... pt ce sa pui poze ??? !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning