![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
nici tu nu mi ai cerut un lucru usor :lol:
|
salutare tuturor baietziilor din brasov ... de pe forum cu care m-am intalnit si care nu au venit la Sky :D ... abea acu am intrat si eu p forum si am ramas in urma ;) ... intru si eu pe ctza si revin ;) cu povestiri :D
|
Salut Psycho.Mersi mult pt folia aia neagra si sper ca ai fost multumit de serviciile celor de la tratoria :) si sper ca te-ai simtit bine la bv
|
sa traiesti 1000 de marci si la cat mai multe posturi :P , baga poze ca stiu ca ai!
|
Quote:
|
de ping pong de ce ??? :D
|
saltare nea' Psycho..........bine ai revenit pe forum.......:lol:....vorba lui Bigu.....cat mai multe posturi:lol:
|
bai voi avetzi ceva cu mine :D .. nu mah nu au vrut sa ne primeasca aia acolo pelea mea .. oricum nu mi-am batut capu :D eram ma simteam prea bine si nu am avut chef d cearta k ma tiganeam cu ei :D
|
:Dare doua intelesuri.........1 un fel de gluma si 2 cat mai multe posturi=cat mai mult langa noi(forumistii).........bafta si ne vedem la 4tuning day:wink:
|
Vreau sa cumpar niste jante 4x100 pe 15" pentru un ursuletz. Are careva?
|
Quote:
|
Ok,
thx! |
daca vroiai 4X100 pe 14 aveam eu......uitate la semnatura mea
|
Quote:
pe 1 aprilie la bucureshti .. pe 1 mai la mare ;) .. si tot asa :D ... bai cica a inceput sa ninge true ??? |
bai cica a nins azi toata ziua!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning