![]() |
Re: Galerie foto
Vad masina aia foarte des...Chiar zilnic...Mai ales vinerea pe la 12 cand vin de la scoala
|
Quote:
|
Celica e a unui tip Raul, zis Kiddo' , din Simeria. O puteti vedea "pe centru" toata ziua! ;) E modelul cu 140cp.
@dadi: asteptam mai multe poze cu bimmer-ul! |
Quote:
Dadi, care e al tau, EOS-ul, BMW-ul sau ambele ? |
Quote:
Mai multe poze cu masina aici: https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/73402-e46-special-edition.html |
Quote:
|
1 Attachment(s)
E inca calda, acum e scoasa din aparat ;)
|
tare :-P.....
|
Toyota despre care discutati e de vanzare,ce mai are si nu este pus pe ea:toba sport,spoiler fata spate etc.e a unui prieten si vrea 13000 E neg.Ca faft divers.ma scuzati daca acest post nu-si are locul aici.
|
E frumoasa da parca 13000 e prea mult
|
1 Attachment(s)
... sesiune foto in parcul dendrologic din simeria
|
1 Attachment(s)
cam asa as vrea sa arate fiatul meu
|
tare treaba, snap7. zi si mie cum faci marginile alea :D
|
Quote:
Image -> Canvas Size -> Selectezi pixels in loc de cm la ambele si bifezi relative. La width si height pui 10 si apoi jos la Canvas Extension Color pui white. Repeti aceeasi chestie dar in loc de 10 pui 80 si la Canvas Extension Color pui black. Asta e tot ;) Poti jongla cum vrei cu mariginile, eu ti-am dat un exemplu. |
Quote:
Mda si pe viitor, fa un resize nitel mai mic si pune-ti watermark-uri, sa nu te trezesti ca "participi" la diverse concursuri cu alt nume decat al tau! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning