![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Baieti , am o problema destul de grava , la ultimul schimb de ulei am invartit busonul in sens opus si am stricat filetul la baie si-mi tot curge ulei pe la buson ca nu mai este etans....Ce pot face inafara de a schimba baia de ulei ?
|
Nu sunt expert dar filetul se poate reface cu un tarod iar apoi pui un buson cu un diametru mai mare (dupa dimensiunea tarodului)
|
Vezi ca este un kit de reparatie parca pentru asa ceva....nu stiu exact daca si pentru modelul tau dar eu zic ca poti incerca....
|
Multumesc baieti pentru ajutor . Numai bine ! :tetter:
|
Unde mai este un parc de dezmembrari in Iasi, in afara de cel de la Letcani ?
Stiu ca este unul..dar nu stiu exact unde. Sunt toate tipurile de masini? Daca, caut o bara de a6 din 2005, gasesc? |
ala de la letcani e cam cel mai mare , in rest mai gasesti dar nu cu asa gama diversificata de masini si atat de noi !!
|
Buna seara.
Stie cineva prin ce zona in Iasi este poligonul moto ? (pentru scoala) |
Fratilor fiti atenti ca ridica primaria garajele fara autorizatie din iasi.
|
Foarte bine face! Eu ii sustin! Vrei parcare?!?! Mergi la Primarie si fa o cerere, iti amenajeaza una si platesti in fiecare an pt ea!
|
1 Attachment(s)
Poate cineva sa imi faca rost de la o caseta de directie de golf IV (sau alte modele care au caseta similara) de o piulita cu caneluri in care intra surubul de fixare a casetei pe masina, contracost bineinteles?
|
Cine ma poate ajuta sa gasesc sticla de far la un Golf 4 noua sau sh intr-o stare buna?
|
In legatura cu locurile de parcare nu cred ca mi te-ai adresat personal pt ca atunci avem o problema ..iar 2 la mana am loc de parcare. numai bine.
|
Quote:
|
are cineva un spray cu grund pe acasa? am nevoie sa dau cateva "puf-uri" pe 2 pleoape.. dau o bere.. :D
|
unde recomandati o echilibrare cu plumbi cu autoadeziv pentru jante de aliaj in Iasi ?
Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning