![]() |
Re: Discutii despre orice!
voi astia de la urban racers si noi de la red line racing zic ca suntem gelosi pe succesul lor,eu propun sa-i votam ca cel mai tare club din baia-mare si sa-i trecem in istorie si acolo sa ramana sa nu mai auzim de ei,mare e gradina domnului si multi au sarit gardu....
|
Quote:
Cheers and a lot of RESPECT ;))))))))))))))))))) P.S.: din pacate a sters multe filmulete, printre care si cel in care isi prezinta masina. |
Care stie de unde pot cumpara folie fumurie pentru stopuri? ms
|
Aduc eu fumurie transparenta!
|
Pot aduce si alte culori...
|
Va rog semnati petitia de la semnatura mea...
Salvati o rasa, Va multumesc |
Quote:
azi am vazut un membru $ racer (cred ca era sefu' sefilor sefu' banilor), un golf V cu numar BOS, geamuri negre si pe haion in dreapta scria BCR cu litere cromate si in stanga un sticker cu $ racer si mai scria parca BOS BCR... |
Da, cel cu golfu V e lideru:neutral:
|
Nu ma supar:-P...cel cu golfu 4 combi ii lideru...el ii tata lor:lol::lol:
|
tata de albine ;))
|
Doamne...sunt patetici :|
Eu ma gandeam sa infiintez un club la caterinca,care sa se cheme "Blana Racing Team",dar era doar o idee,si radeam cand ma gandeam la asta,dar omul ala chiar e patetic :| Are un clip in care canta ceva... Acum e si MC ?? Zicea ca ei au cea mai tare brigada,si ii inteleg. NSL, MR, si multe altele,sunt pistol cu apa,pe langa ce fac ei acolo. Dolar Racer sunt "The Real Deal" 8) |
dupa istoria $ racer au fost facute si filmele de fast si furios =))
|
Pai Titi Aur pe cine crezi ca a avut inspector la scoala de pilotaj?
Mos Dolar,asta... |
Click aici
O fapta buna de sarbatori, intrati acolo si dati mai departe. |
FIE CA BETESHIGU SA VA OCOLEASCA, CORHAZU SA NU VA INTALNEASCA, BANI DIN JEBURI SA SE INMULTEASCA, SARBATORILE SA VA INVESELEASCA! CRACIUN FERICIT !
|
Sunt curios cum petrece echipa Dolar Racerz craciunul 8)
P.S. Craciun fericit!! |
L-am vazut probabil pe "sefu" lor, tigara pe geam si plimbare prin oras... ma intreb oare si parintii lor sunt la fel?
|
Quote:
si in loc sa stati pe forum (asta si mie imi suna) mai bine am merge sa ne imbatam ca i craciunu... v-am pupat pe portofele :P pis |
stai linistit ca sarbatorim craciunu' insa e cam devreme, iar cu cluburile ... nu iti dau dreptate, pot sa nu depaseasca 100cp toate masinile dintr'un club, important e ca membrii sa fie "de omenie" sa fie prieteni adevarati si sa se poata baza unul pe celalalt la nevoie, un club nu inseamna neaparat masini tari, curse ilegale si legale...
$Racer fac exceptie :)) |
Eu nu sunt de acord cu chestia asta,cu "nu conteaza sa avem masini,conteaza sa fim baieti de treaba". Atunci de ce nu faceti un club de pescuit? Nu conteaza sa stiti sa pescuiti,conteaza sa fiti baieti de treaba. Asa e si aici,daca nu conteaza masinile,de ce mai faceti club AUTO ?
Intr-adevar,cursele nu sunt necesare,dar masinile DA. Asta e parerea mea... |
Poi conteaza oamenii, conteaza si masinile dar nu intr`o masura nu stiu cat de mare, cel mai mult conteaza pasiunea, poate ca masinile nu sunt de sute de cai, nu ca nu ne`am dorii sa fie, dar noi nu avem bani cum au altii, incercam pe cat posibil sa intretinem masiniile, degeaba arunci tone de fibra si neoane si alte accesorii daca o mananca rugina si alte probleme ce apar la o masina. Nu inteleg ce problema ai tu cu inclinatia clubului, puteam sa facem unul de echitatie, dar pasiunea noastra nu sunt animalele. Cu o masina te mai plimbi, mai mergi incoace incolo, dar cu undita o arunci in balta si te uiti ca prostu la pluta sau mai stiu eu ce se foloseste ca ciobanul la oi. Parere personala.
Sarbatori fericite, si multa sanatate. Brgds, SRR. |
care sunt cele 5 cluburi auto din baia-mare?
|
Quote:
2. midnight racers (ionut si mai multi, cred) 3. red line (adica voi :P) 4. urban racers (habar nu am avut ca exista asa ceva) 5. $ racers (stiu ca ei nu se pun la numaratoare, dar nu se fac discriminari intre reisari) moto: spider bikers si urbanmoto... si clubul reisarilor (adica clubul meu), dar sunt singurul membru sarbatori fericite |
Din cate stiu Midnight nu mai este in BM...poate gresesc..:rolleyes2
|
kamikaze da este si e legal
midnight nu mai este red line da nelegal urban da nelegal dolar -fara numar,fara numar mai este o filiala a CTR cluj asa ca legal e doar unu,pe viitor daca ne va uni aceiasi pasiune pt masini si tuning poate vom reusi sa facem ceva dar atata timp cat nu este sustinere si fiecare trage intr-o alta directie nu vom avea nimik niciodata. |
ce-i aia CTR???
sincer eu sper ca ne strangem cativa (nu neaparat sa fie un club) si chiar sa facem ceva... eu oricum m-am lasat de masini (intr-o oarecare masura), dar am trecut la 2 roti si din toamna motoru meu tot primeste piese ca sa-l fac reising adica va fi utilizat pe circuit. pe mine va puteti baza oricand ca voi fi prezent (mai putin la dB drag si bling-bling show)... ma duc ca deja face vinu flori... |
Cristi Dolaru $: acuma de sarbatori.le bag ****-n gura la toti din urban racers si de la red line racing asa cu respect..ii urinez pe fatza sugemia-r penisu .... yo respect=))) ma DISTREAZA EFECTIV COPILU ASTA:lol:
|
Quote:
|
n-are rost bagat in seama un astfel de fenomen ;)
|
Quote:
Dobro nu vreau sa ma iau de tine dar esti total pe langa subiect! tu ai idee ce inseamna 500 de CP ? si cat de greu se obtin din o masina stock ma refer sa faci tu caii aceea si nu fabrica ! pt ca am condus dodge ram motor srt 8,3 Cc 630 Cp si nu se simt la fel cum se simt pe m3-ul din clubul meu care are 47X dupa ce a fost facut turbo ! Iar intr-un club auto mai intai conteaza oamenii, ce organizeaza oamenii aceia si abia dupa masinile lor! |
Quote:
in fine, asta e doar parerea mea si eu nu am nimic cu nimeni de impartit (cred). eu astept sa-mi termin motocicleta si in primavara sper sa ne vedem la start (drag sau circuit)... pis |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ar fi ceva...si legat de nivelul lui de incultura subunitar... https://www.youtube.com/watch?v=bedFH...eature=related
noul gutza in actiune=)) sa moara dolaru de oftica:lol::lol::lol: |
Quote:
|
nu $tiu ce $-a intamplat cu ta$tatura mea !!!!! Ne-a ajun$ ble$temele DOLAR REI$$$$ERULUI ..........:lol::lol::lol:
Dolce CST, esti binevenit. Dam o mana de ajutor mai multi, numai sa scapam de cocalar !!!!!!!:lol::lol::lol: |
Ati vazut ce bradutz frumos are in spate? Cred ca vrea sa se faca MC,ca a auzit el ca e tru :)
|
nu chemati clubul la urmatoarele legale ? :lol:
|
sa ne cante?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning