![]() |
Re: Portul Constanta !
fiecare cu ale lui ,aia mari cu alergarea ,aia mici cu plimbatul.nu vad de ce ar iesii vreo discordie in chestia asta.daca ne-am intelege klumea am fi toti la gramada dar daca asa e mai bine ....faca-se voia sortii :)
|
sau q un mers pe jos...k na face picioru frumos(sry de offtopic) :)))
|
lasa ma DON ca poate e timpul sa se mai ia garda si de altcineva ca noi astia "batrinii" ne-am saturat si poate ar fi timpul sa invatati si voi ceva de la noi (ciocul mic si joc de glesne) :-)
|
Re: end of story ...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Care intalnire ? De Claxhorning ? Numai asta nu mai faceam ... |
nu bre' ......numai conteaza....
dar ar fi frumos sa ne intalnim toti..din toata cluburiile....sa ne cunoastem toti mai bine..doar de aia se numeste "comunitatea 4tuning" |
petere ..sa linistit ca nu o sa vedem noi vreodata toata comunitatea la un loc
|
peter a zis bine most_wanted ... nu o sa se intample asta ...
|
Anonymous nu face "Claxhorning"..sta la fostu web si bea cafea ;))
|
Quote:
|
probabil..nu sunt in cunostinta de cauza.. eu nu apartin niciunei categorii..a fost o simpla remarca:P
|
Quote:
La faza cu semintzarii nu m-am referit la tine ci la altii care se cred miezu' si ei stau si sparg seminte si comenteaza ... INDIENI mai exact cum le spunem . |
Daca tot suntem in "port" care ati vazut rx-8`u ala care a venit vineri seara park sau sambata seara.... era belea!!!! si a inceput sa se invarta frumos de tot...that`s one hell of a glow!!!
|
ce bucurie pe capu tau ca sta garda cu ochii pe noi........unii sunt obisnuiti cu asta si nu-si mai bat capul.....
Si daca majoritatea anonimilor stau la web si beau cafele care e prb? Ne platesti u cafele? Vezi de drumul tau. Unii se dau in stamba si se dau in oras altii o fac la "lumina intunericului" si nu cred ca este un motiv de lauda ca "m-a luat garda la ochi" |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning