![]() |
Re: masinile modificate din bacau
26 Attachment(s)
sal sunt din brasov m-am uitat un pic pe forum am gasit ceva masini care au fost din brasov .... tunate la brasov si cereati poze mai clare .... poftiti pe aveti acum :)))toate masinile ... care vedeti sigla ONO SERV & TUNING sunt prelucrate de Domnu de pe motor.... mercedesul S argintiu este ultima achizitie a sa ...
|
5 Attachment(s)
ce sa zic un golf-uletz foarte ingrijit a fost a lui fratemiu dar la vandut ...
|
9 Attachment(s)
un alt golf 3 din brasov pacat are motor mic ... 1.8 75 cp .... dar sincer nu stiu cum mai poate rezista masina ....:)).....
|
curioasa treaba cu masinile astea facute la brasov
oricum s ul lam vazut si prin bacau dar nu mi se pare cine stie ce ,la un s trebuiesc niste linii mai elegante finute pt ca e o masina de lux apoi toyota aia a fost in targ la bacau acum ceva timp cred ca vara trecuta si bora se plimba prin oras |
17 Attachment(s)
ce-am avut mai nou ....
|
frumos lucrate...
imi place cum ies finisajele,iar modelele... dupa gusturile fiecaruia... |
4 Attachment(s)
poze cu 2 masini care sunt intrecere prin bacau ,cel putin durango ,ca broscuta e de mai mult timp in bacau
|
place la greu borscoiul
e mijto tare :) |
cu un mastodont din ala ma voi plimba si eu azi!!! ma duc la o nunta si aia e masina miresei!!!! iar EU o voi conduce!!!!:lol:
|
l-am vezut ieri la semafor p`asta mare :O .... bai baiatuleee... e incredibil de mare...
PS: loxule ti-am vazut cameleonu` pe aleea parcului ... simpatic asha ...:) o mica intrebare... ai folie transparenta??? |
Quote:
cum adik ma sa aiba folie transparenta ??? masina a fost alba si acum e neagra nuh ce intelegi prin folie transparenta :)) :)) :)) |
Quote:
cum adik ma sa aiba folie transparenta ??? masina a fost alba si acum e neagra nuh ce intelegi prin folie transparenta :)) :)) :)) |
of istetule:))) =)) ... il intrebam daca .... are folie transparenta... adica daca acolo unde lucreaza el... daca firma aia care face treaba aasta... aduce folie transparenta! ... of..:))
sau daca nu ... daca se poate face folie exact pe culoarea mashinii... pt ca m-ar interesa sa-mi foliez botu... pt ca sare vopseaua de la pietricele... se zgarie... shi de la "zburatoare".... |
Hey!Sunt nou pe-aici...Inainte sa incep cu post-urile, va salut pe toti!Intr-adevar impresionat "mastodontul" acela...Oare ce consum are ?:D
|
fara numar...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning