![]() |
Re: Chat....
Quote:
pt o depreciere buna trebuie sa declari pe proprie raspundere ca vei face peste 42.000 km/an; si o sa vezi ca daca te joci putin cu nr de km in formularul ala, taxa poate sa mai scada. bafta |
Quote:
Luni o duc la RAR sa vad ce si cum... Mersi. |
Quote:
|
Quote:
|
oare primesc dacia la night club? ca am una...
|
Quote:
|
Am o intrebare... Nu stiti cu ce se poate lipi materialul de pe plafon dinauntru? Ca mi sa dezlipit acolo in fata la parbriz... si nu stiu cu ce sa lipesc, as incerca lipici dar sa nu ramana pe urma urat si sa ramana urme...
Daca stiti pls un reply:) 10x Ps: Masina e Vw Golf3 Inca ceva: Am un sticker pe luneta... si as vrea sa il iau jos ... cineva mi-a zis ca sa incerc cu uscator de par ... sau cu apa fierbinte(mie cumva sa nu crape geamu...) Alte solutii stie cineva?:P |
Quote:
|
Am rezolvat treaba cu stickeru... sa dezlipit foarte usor dupa ce l-am "inmuiat" putin :)
|
Am primit un mail cu titlul "Se intampla in Romania - 2 kilometri de cozi pentru carburantii cu pret redus!". Cred ca toti cei registrati la 4tuning au primit un asemenea mail. Stiti ceva informatie concreta despre acest lucru? Se practica si in Tg. Mures?
|
eu am vazut asta :!:: "Romani uniti hai sa nu alimentam in perioada 20 - 26.09.2010 sa fim uniti si sa vedeti cum scad preturile. Barilul de la noi e luat cu aprox.24 EUR si revine cu aprox.85 EUR. + ca in pretul carburantului este bagata si taxa de drum pe care noi o mai platim prin rovinieta. In cazul in care carburantul nu se vinde....ajung stocurile la maxim (nu mai au unde depozita), iar rafinarea nu se poate opri pt ca ii costa prea mult redeschiderea. atunci sa vezi pret scazut."
|
Salutare tuturor! cu toate ca nu prea ne cunoastem ca nu prea am venit la intalniri (am fost la 2-3) :-). Am o intrebare nu stiti de unde as putea achizitiona tipla/husa pentru tipul nou de talon?
|
A vazut cineva ? Cine stie info. despre BMW ul negru ce la urmarit politia vineri noaptea ? :shock:
3 echipaje dupa el.. ? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning