Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Syc@ 17-02-07 08:42

Sa Vb Deschis Despre Tot Aici

Nu va suparatzi despre ce film se povesteste ca eu lucram la masina si nu cred ca l-am vazut:lol: si culmea de la 9 la 10 am fost in livada in ziua cu pricina si nu s-a intamplat nimik

Yackone 17-02-07 11:25

Re: Sa Vb Deschis Despre Tot Aici

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 754379)
Nu va suparatzi despre ce film se povesteste ca eu lucram la masina si nu cred ca l-am vazut:lol: si culmea de la 9 la 10 am fost in livada in ziua cu pricina si nu s-a intamplat nimik

poate ai zburat prea repede si n-ai vazut;) ...

BascaBV 17-02-07 13:26

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

Syca .. sti cand te-am sunat eu .. nush cat era ... noh ... dupa ce te0am sunat la vreo 10 minute a aparut pistolaru :lol: :2gun: care mai era si :drunk: un pic asha ... nah ... asta e ce sa-i faci .. si aseara s-a stans ceva lume si a fost o masina de la DPIR care s-a parcat strategic pe acolo ... acu nah ... nush daca erau pt noi sau pe altcineva. Oricum trebe schimbat cumva sa ne intalnim toti sa vedem un alt loc unde nu e asha de frig ca sub tampa

blondu_glf 2 18-02-07 23:55

Re: Sa Vb Deschis Despre Tot Aici

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 754591)
poate ai zburat prea repede si n-ai vazut;) ...

:lol: :lol: :lol: yackone......tata......ce draq mah....nu citesti sau nu poti sa citesti momentan???LUCRA LA MASINA(crezi ca zbura prin motor ca o albinuta?)

iar a fugarit lumea prin livada???cine trage cu arma mah???

oldtudorhand 21-02-07 17:05

Ce s-a intamplat pana la urma cu Ghost Bv??! :(

Bigu 22-02-07 08:18

dupa cum spuneam mai devreme... eu m-am saturat de sectiunea bv, numai oameni destepti, superiori, shmekeri, ironici . nu poti spune ceva, nu poti sa dai cu parerea (sincera) ca sar 3 pe tine cu replici de clasa 2: daca esti mai tare fa tu, atunci de ce m.masii se mai cere opinia. mentionez ca nu am vrut sa atac pe nimeni k sa evit dipute dupa postul meu... si app, cand sunt fata in fata persoanele aflate intr-o disputa, mucles, nare nimeni tupeu sa grohaie ceva.

Flow 22-02-07 11:43

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 763284)

momentan trebuie sa lamurim cateva lucruri de aceia cel putzin o scurta perioada topicul Ghost bv v a fi inchis

tuner 22-02-07 14:08

de ce nu se face un club numai al brasovului ?
de ce trebuie sa va afiliati la alte cluburi ?
nu are brasov-ul personalitate ?

Bigu 22-02-07 14:15

a avut odata...

tuner 22-02-07 14:46

propun un topic in care sa se aleaga un nume de club pt brasov si care sa reprezinte orasul si cu ocazia asta poate se formeaza un club fara certuri

PAREREA MEA...

Flow 22-02-07 16:56

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 763284)

s au lamurit lucrurile topicul este din nou functional

Flow 22-02-07 17:01

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 765124)
de ce nu se face un club numai al brasovului ?
de ce trebuie sa va afiliati la alte cluburi ?
nu are brasov-ul personalitate ?

nu este afiliat nimeni nicaieri fiecare club din judet este de sine statator in decizii si actiuni si asta tocmai pt ca brasovul are personalitate , conteaza prea putin orasul si mai mult omul

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 765200)
propun un topic in care sa se aleaga un nume de club pt brasov si care sa reprezinte orasul si cu ocazia asta poate se formeaza un club fara certuri

PAREREA MEA...

cine a zis ca exista certuri ? si chiar daca ar fi asa nu vad problema
exista certuri intr o relatie intre sot-sotie si asa mai departe care pana intr un anumit punct sunt perfect normale
deschide topicul si strange tu echipa pe care te poti baza si dupa aia sa ne anunti si pe noi cum e cu certurile

IL Capo 22-02-07 18:10

care-i sotu si care-i sotia ??? :D

Flow 22-02-07 18:41

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 765559)
care-i sotu si care-i sotia ??? :D

daca relatia e normala barbatu = sot , femeia = sotie daca e homosexuala nu stiu cum sta treaba si nici nu ma intereseaza :lol:

IL Capo 22-02-07 23:59

...ce exemplu ai ales si tu :D

All times are GMT +2. The time now is 04:25.

- Copyright 2026 4Tuning