![]() |
Re: Maşinile modificate din Bacău
vezi ca ti`am scris mai sus.
|
cum/de unde e facut stickerul? de la capacul rezervorului
|
Nu este masina mea e masina lu cristiffr, cred k am scris bine, intrebati`l pe el.
|
Quote:
|
e cristy_mat focsule cu ffr e la messenger:))
stickeru e facut de mine si de ionut rai, unii il stiu, e atractie maxima:)) p.s. multani focs inca odata pt pozne, data viitoare stii tu;) |
1 Attachment(s)
pm am confundat :)))
data aviatoare facem bomba :D Se vinde golf 3, 3400 euro, mai multe detalii privat. |
3 Attachment(s)
de prin bacau dar cu nr de italia.
|
Arata bine daca iar scoate ledurile(gen audi) !
|
Chiar ieri ne-am intersectat cu el, eram cu Săgeată, nici lui nici mie nu ne-a plăcut...
|
au ochiul!!!
|
asta e broscar mai cu 3 oua, ce a zis io vedo multe machina con la capota i la plafono negro, io faciando rosua.....masina alba, rosu de caldarar care nu are nici o treaba si mai pune si jante albe.....hai olaca, negre ar fi dat muult mai bine si fara rosu ala era chiar splendida, dar na...broscar...
|
9 Attachment(s)
e46 Marius
made by you know who...:!: |
2 Attachment(s)
alta......
|
2 Attachment(s)
si din fata/spate
|
Daca nu isi facea dunga aia pe mijloc si avea alte tipsuri si alte jante masina e chiar ok..
|
3 Attachment(s)
another one...
|
Păcat că e lipsă la apel băiatul care le-a desenat...
|
Quote:
( Daca gresesc , contraziceti-ma ) |
El este, dar din ce ştiu eu e plecat din ţară.
|
e masina de la mine din cartier e greu cu aerografu la noi avea 2pac 50 cent si snoop acu ceva timp pe masina acuma are Lord of the rings dak nu ma insel ...eu l`am vazut acuma 2 sapt
|
Mi se pare ca e plecat din tara, nici pe mess nu lam mai vazut, oricum masina arata super bine, lucrata frumos, si ce este de apreciat: este desenata de el :D
|
codrin este un prieten foarte bun de al meu si am vorbit cu el si saptamana trecuta
|
Este un vw gold 5 in nord, negru mat, frumos lucrat si cu bun gust :)
|
da. pacat ca e pe mana cui nu trebuie.
|
Quote:
|
golf 5 ala il mai gasiti si pe str ardealului parcat :P....si in nord cred ca sta pe aprodul purice oricum pe acolo lam vazut de multe ori
|
Mi se pare urat prin simplu fapt ca e foliat..Asta e parerea mea..Daca o vopsea era altceva..dar asa...
|
mi se pare ca'i vopsea
|
Daca e vopsea, e super..numai ca eu am vaz masina cu culoarea ei, si dupa 3 zile negru mat..In fine..
|
Quote:
|
Quote:
|
Era folie negru mat si a dat-o jos , acum e iar argintiu cum e culoarea originala :D
|
Quote:
|
Fă-i o poză repede, că iese scandal :lol:
|
Fara suparare , atunci poate nu vorbim de aceeasi masina? Eu stiu ca l-am vazut prima oara era argintiu , dupa vreo 3 zile l-am vazut Negru mat . Si cand m-am uitat pe geam , l-am vazut din nou argintiu. Ma scuzi daca gresesc sau poate nu am vazut eu bine. Bafta!
|
amindoi spuneti ca ati vazut masina de pe geam (acolo unde o vedeti voi de pe geam o parcheaza de obicei?) daca vorbiti de aceasi masina ar insemna ca voi doi santeti vecini ori daca nu vorbiti de 2 masini
|
In orash sunt 2 g5 negre mat,unu cu nr de bacau altu cu numere de bucuresti amandoua negru mat ....
|
Quote:
|
:)) cat mister :))..Hai la otv :D..Oricum o masina foliata nu mi se pare demna de pusa la masinile modificate :)..Daca era vopsea..era ok
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning