![]() |
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
stiu ca a mai fost adus subiectul in discutie de n ori
dar poate sa mai schimbat ceva in ultimul timp ... maine as vrea sa ma duc sa imi pun o finala (:D dupa mult strans)...din cate stiu singura varianta momentan e la stelco ... long story short : pe calea buc sau la reprezentanta? (:-? in prejmer cred? ) multam :oops: |
Quote:
App, fabrica e in Lunca Calnicului. |
ala ti-a facut tie ?
am vazut dre-u de mai multe ori prin oras si e genial :oops: edit: alte pareri? am auz ca unora le-a cazut toba sudata de grecu :P nu dau nume (de aia am intrebat daca reprez. sau pe calea buc) |
Quote:
Sunt foarte multumit de cum a lucrat. De 1 sapt am fost din nou, cu o amica, sa ii faca esapamentul complet la un punto, si din nou a iesit exemplar. |
evacuare completa = zgomot maaaaaaare mare mare
= amenda + talon confiscat? |
In Brasov amenda pentru zgomot nu cred ca primesti.
|
stie toba lu skynet :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
gata am fost azi si sunt multumit de cum a lucrat si poate chiar si de pret
pun si o poza poate va place :) multumesc pentru ajutor suna bestial :D ...ah singurul lucru ciudat a fost ca mi-a cerut seria de bul. si numele |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu se poate plimba omu pe 15 noiembrie cu prietena seara de zgomotu' pe care il face paul cu nissanu :lol:
(cel putin cre' ca erai tu) data viitoare chem politia :twisted: |
Era fratesu ... Paul era in livada! :lol:
|
nu conteaza e din aceasi familie :D
|
întrebare tâmpită
dacă ştiu numărul de înmatriculare ,pot afla numele proprietarului sau orice altă informaţie despre proprietar?:D |
Quote:
|
Quote:
la 31 de prezente iti cumparam combustibil in valoare de ummmm 10 lei :D in conditii meteo extreme primesti prezenta dubla a si bineinteles la 5 prezente consecutive +1 gratis ;) daca va int diseara spunetii lui coman sa imi dea un msg (asta daca nu vrea sa ma bata paul) |
Quote:
|
nu era ala de 2m tatuat si cu lantz de bicicleta in mana?
meh scuzati nu prea am retinut nume si fete inca :D |
Are bai tata tatuaj? :D
|
nu bre
tatuaje au doar ăia cu sânge în coaeeee,adică blondu şi eu :)) |
Quote:
|
dati-mi si mie pm cu niste id-uri de mess daca vreti :)
|
Nu vrem :evil_laug
|
Quote:
|
Quote:
am nevoie de o încărcare cu freon.unde,cum,când,cât?:D băieţii,puţin ajutor aici :D:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
unde?:D |
Quote:
|
Quote:
|
ok.licităm :))
bre,specificaţi şi unde,sau ceva date de contact :D |
Dumnezeu sa l odihneasca in pace !
1 Attachment(s)
De curand am aflat, cu cateva saptamani in urma, colegul nostru silviu, dupa o serie de operatii reusite si nereusite, dupa mult chin si dupa ce s a zbatut atata sa reuseasca, a plecat dintre noi.
Era un baiat minunat si foarte altruist, de multe ori a incercat sa vina cu noi pe la curse dar starea sanatatii lui nu i a permis. Sper ca esti bine acolo sus Silviule. Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Sa aprindem o lumanare pt el cei care l am cunoscut si nu numai, eu unu asa voi face. |
Am avut ocazia sa il cunosc cat de cat pe Silviu,ultima data cand am vorbit cu el era in Israel,pentru o operatie.Pacat...Dumnezeu sa-l ierte!!!
|
Un om de nota 10, Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
Re: Dumnezeu sa l odihneasca in pace !
Quote:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! |
JUST FOR INFO
"
Limita maximă de viteză în municipiul Braşov a fost modificată Astăzi, 10.08.2010, a fost avizată în Comisia de Circulaţie propunerea de modificare a limitei maxime de viteză în municipiul Braşov, de la 50 la 60 de km/oră, cu excepţia intrărilor în municipiul Braşov, unde se majorează la 70 km/oră, şi în interiorul cartierelor, în zona unităţilor de învăţământ, unde se menţine restricţia de viteză de 30 km/oră. În ultimii ani, în municipiul Braşov a avut loc un proces de resistematizare a circulaţiei prin scoaterea traficului greu din interiorul oraşului, introducerea de sensuri unice şi amenajări de sensuri giratorii, care au avut ca efect fluidizarea circulaţiei. În urma studiilor şi simulărilor de trafic, precum şi a analizelor şi discuţiilor avute cu Poliţia Rutieră s-a ajuns la concluzia că, pentru creşterea fluenţei traficului în interiorul municipiului Braşov, este necesară majorarea limitei de viteză din interiorul oraşului. Majorarea limitei de viteză la 70 de km/oră se va face pe următoarele tronsoane: - D.N. 1, intrarea dinspre Bucureşti, până la sensul giratoriu de la str. Poienelor, - D.N. 11, ieşirea spre Hărman, de la intersecţia str. Hărmanului – b-dul Gării, până la limita intravilanului, - D.N. 13, ieşirea spre Târgu Mureş, de la pasajul Fartec, până la limita intravilanului, - D.N. 1, ieşirea spre Sibiu, de la sensul giratoriu Hornbach, până la limita intravilanului, - D.N. 73, intrarea dinspre Cristian, de la limita intravilanului, până la sensul giratoriul de la Real (Şoseaua Cristianului – str. Cărămidăriei); ieşirea spre Cristian, sensul giratoriu Hornbach - până la limita intravilanului. Această decizie are caracter provizoriu, pentru o perioadă de 6 luni de zile, urmând, în funcţie de rezultate, a se analiza permanentizarea ei sau suspendarea acestei decizii. Sorin Toarcea Purtător de cuvânt al Primăriei Braşov 10.08.2010 " |
a mai fost aprobata de politie ? ca am inteles ca nu s-a mai facut nici o modificare
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning