![]() |
Re: Portul Constanta !
frate mi`e carnetu si masina imi mai trebuie ca sa intru la parnaie, si in rest e totul ok
masina o sa imi iau p la sf verii ink ma mai gandesc c.... |
nasule da`mi id`u tau d mess si o sa primesti mass
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gresit racere, de plecat, plec prin martie, 6 luni scapati d mine, si knd ma intorc, numai pisicutza nu o sa imi iau
astra, kadett, golf 1 sau 2 gt(I), ai inteles, mai najpa sa am c rupe in port:)) |
abia astept partea a 2-a sa vin si eu ca sunt curios ...
|
Quote:
:) In timp ce "The new" fac wheeling si "claxhorning" (cum spunea cineva drag mie pe un topic de pe aici) , "The Old " se rup in ilegale ...si din alea urate cu minim 10 masini si nici un spectator sau "indieni" la spart seminte. |
x-ray cer scz daca te`a deranjat, dar shtii prea bine ca e adevarat... poate acum nu, dar peste vreo 2-3-4-5 10 ani....se shtie ca vor fi altii "la putere"... la faza aia nu ma refeream la mine sau la cei care au fost, ma refeream in general... apropo.. despre cel care pretinde ca a fost cu noi si ne`a filmat si vrea sa ne dea la garda, shtie cineva ceva??
|
Quote:
Si de deranjat ... nu avea ce sa ma deranjeze ... fiecare isi expune punctul de vedere ... Sunt mult prea multe aspecte in ziua de azi ca sa stam sa le comentam ... Poate singurul aspect care merita tratat este : Catzi si-au luat masina din banii lor si o intretin tot din banii lor ?!? |
Quote:
|
pai poate incercati sa veniti si voi..cei din Anonymous ..la intalnirea viitoare....sa vedem.."cum se face"
|
Ma bucur ca nu te`a deranjat x-ray, pt k multe mesaje aici au dus la certuri si alte alea..... S-au facut atatea off-topicuri de....Referitor la ce ai zis, propun de`acum sa deschidem un topic despre masinile personale sau nu, pt ca asta intr`adevar este unul dintre subiectele cele mai interesante in domeniul auto, eu unul sunt satul de copii care nici nu au facut bine 18 ani si ii vezi in cine stie ce bijuterii pe patru roti, dandu-se mari si tari cu ce au ei, de parca ar fi muncit/facut vreo manevra si au scos bani pt ea.....asta e!!! Eu unul nu am masina am mai zis si o mai zic, poate sa spuna lumea "atunci frate de ce vb u ca.... si ca...." pe mine nu ma intereseaza, stiu ce inseamna bani bagati in masina, (deh am si eu surse :) ) si sper ca p la sf verii sa imi iau si eu, am mai zis, ori astra ori kadett (GSI normal) ori golf I sau II GT(I)....
|
Ce sa dea la Politie ce s-a facut impotriva legii ca ne-am plimbat in coloana? O fi ceva rau si in asta. Iar pt faza care a ziso X-Ray eu zic fara rusine ambele masini mi le-au luat ai mei DAR eu ma ocup de ele cred ca majoritatea banilor bagati in modificari mici sau mari eu i-am facut nu au fost de la ei. Adik de la spoilere volan filtru toba si pana la ce mai e eu am facut banii. Eu le intretin. Imi mai dau bani de benzina atat. Deocamdata nu prea aveam cum sa imi iau eu masina la 20 de ani din banii mei fara sa fur enorm. Ca afaceri atat de mari sincer nu prea ai cum la varsta asta fara un ajutor (tata patron de ex). Scz de offtopic.
Iar despre port e tare am fost aseara si am incercat frana de mana si sa vezi cei de acolo scoteau trelefoanele sa filmeze dar nu leam dat satisfactie ci am plecat ca nu era nimeni cunoscut pe acolo si am plecat in alta parte. Deja se invata lumea sa se faca ceva in port. |
pai nu o fii rau daca arata ce a fost pe strada ...d.ar daca arata ce a fost in port sau la aqua .......atunci se schimba prb ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:23. |
- Copyright 2026 4Tuning