![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Calibra are istoria ei cum si e36 are istoria ei.....imi cer scuze daca am inteles eu gresit dar dupa parerea mea nu merita jignita nicio masina....si tu nush paote ma insel: "...astra, vectra...." sunt foarte multe astra, vectra acelasi an cu a ta si iti dau poate fum din orice pozitie...insa nu asta conteaza eu zic sa respectam pe toata lumea, sa nu ne credem cineva ca suntem posesori de BMW!!!!
BJP-ule eu mi-am spus pct de vedere daca te-ai suparat imi cer scuze nu asta a fost intentia mea, cat despre tuningul la motor eu zic ca nu poti lasa o asemenea masina superba exterior, extrem de agresiva sa aibe daor caii stock...!!! IN fine.... bafta cu masina sa ii faci ce ti-ai propus si sa vedem poze noi cu ea!!! Bafta!!! |
Quote:
|
Nu m-am atacat Flo, stai linistit, fiecare cu gusturile lui, doar ca ti-am mai zis odata sau de 2 ori ca daca am facut-o asa, inseamna ca imi place, si prin asta am crezut ca te-am facut inteles, numai ca tu iar ai zis de badboy ;)
plictisit mersi mult trafy-vr6 ai dreptate, se schimba consumul imediat BMnWA eu am avut prima masina un Opel Kadett, motor 1.4, intradevar, exterior/interior, nu-i mare lucru, in schimb fugea de mama focului, acum 4ani de Pasti, eram 4 pers in masina + in portbagaj vreo 25 de sticle de apa/suc, mancare....etc, i-am dat 185km/h :shock: poate nu ma credeti dar se mai ducea, pe drum drept nu la vale, dar n-am mai putut sa-i dau ca nu ma mai tinea suspensia.....se balanganea de mama focului. In schimb a2-a, si-a 3-a masina au fost Vectra A si Vectra B, si-ti pot zice ca le-am facut cu gust interior/exterior.....revin cu poze sa vedeti. Pana revin cu poze urmariti ce-am putut face cu Vectra B :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=5nPNNpquqFs |
jmekere....nu imi zice ca filmuletul asta e facut atunci cu faza cu prezoanele?
|
nu zice nimeni ca poti tuna orice , acuma o sapt am vazut un logan cu jenti de M6 pe 15 :)) e vorba de gust si eleganta ,sportivitate , lucruri ce nu le gasesti la marcile astea marginase.
|
Quote:
Ma scuzati dar sunt super racit :evil: revin......nu stiu exact cand |
Pai fate bine jmekere ca se plictiseste masinutza fara tine...hai insanatosire grabnica si ai grija de tine ca...
|
6 Attachment(s)
Revin cu pozele promise:
Vectra A :arrow: |
8 Attachment(s)
Vectra B :arrow:
|
11 Attachment(s)
Iar acum revin cu modificarile aduse lui Pisy ieri :arrow:
|
5 Attachment(s)
+ inca ceva, in ciuda faptului ca sunt fff bolnav :evil: nu m'a lasa inima sa nu'i fac si azi ceva :arrow:
|
Frumos frumos :D
acum am observat ca ai volan in 3 spite:lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
+ ce'am realizat in weekend :arrow:
|
chiar BJP, de unde ai luat folia aia si cat a costat?:D hai ca facusi ceva zilele astea:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning