Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Accidente in RM. VALCEA (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34460-accidente-rm-valcea.html)

tibibody 23-11-10 23:36

Re: Accidente in RM. VALCEA

deci va place rau sa vb aiurea. este adevarat. unul din baieti este "schija" insa nu era el la volan. si nu are mana rupta ci este lovit la cap(din cate am inteles nimic grav). deci hai sa ne interesam mai bine inainte de a posta;)

VL-31-BOG 26-11-10 20:30

Accident asta seara pe la 20:00 la Calimanesti - Caciulata... pe tronsonul ala de curbe periculoase... 2 masini, se pare accident frontal, avarie totala la masini, politia face cercetari, 2 dintre victime au fost trimise de urgenta la Bucuresti ,rezulta din declaratiile politistilor. Am fost acolo,la doar cativa metrii ( a 4-a masina din coloana formata), din pacate nu am poze, pentru k eram cu Antaresul si a intors ca a fost circulatia oprita.

Care sti ceva in plus ?

uniquevl 30-11-10 16:45

Azi in piata mica o tipa intr-un seat intorcea si tot da cu spatele da da si da si deodata poc cu spatele intr-un mercedes cl 500 gri.:)) o bufneste rasu iese sa uita si intra in masina cand fac 3 pasi il vad pe proprietar cum isi facuse elan sa vina ca vazuse toata faza;)) .Femeia navea nicio treaba adica eh las nare nik putin se lua vopseaua treaca mearga ;)) e doar un cl500 din 2010 amg.:lol:

MiTzA- 30-11-10 17:04

si nu facu nimic propietaru clsului??

uniquevl 30-11-10 17:08

S-a aplecat sa vada cum e lovita masina.Oricum ca cineva sa iti loveasca masina si sa dea sa plece si tu sa il prinzi nu stiu cum ai mai putea reactiona la modul calm.

PrietenCuTine 30-11-10 19:35

Si pe mine ma stearsa unu azi pe la numarul 10. Bara si aripa fata dreapta. :rolleyes2 Noroc cu casco asta...

trafy-vr6 30-11-10 19:37

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 3858562)
Si pe mine ma stearsa unu azi pe la numarul 10. Bara si aripa fata dreapta. :rolleyes2 Noroc cu casco asta...

nu stii cine ?

PrietenCuTine 30-11-10 20:10

un baiat cu un "pejo" alb de anglia.

mankiony 30-11-10 20:15

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 3858685)
un baiat cu un "pejo" alb de anglia.

Sigur era invidios ca ai angel eyes albastru de “bemve” :twisted::evil:

PrietenCuTine 30-11-10 20:53

ma, sigur nu era invidios pe angelurile mele :lol: deoarece si pentru ca ma era pararel cu mine si el a zis care loc intre masina mea si cele parcate pe acolo... :rolleyes2 Deci nu avea cum sa vada angelurile :lol::lol::lol:

Dj. Kameleon 01-12-10 15:16

Quote:

Originally Posted by uniquevl (Post 3858015)
Azi in piata mica o tipa intr-un seat intorcea si tot da cu spatele da da si da si deodata poc cu spatele intr-un mercedes cl 500 gri.:)) o bufneste rasu iese sa uita si intra in masina cand fac 3 pasi il vad pe proprietar cum isi facuse elan sa vina ca vazuse toata faza;)) .Femeia navea nicio treaba adica eh las nare nik putin se lua vopseaua treaca mearga ;)) e doar un cl500 din 2010 amg.:lol:

eu sincer o bateam;s-o mai si vezi ca da sa plece zambind.....:evil:

IONUT-GBP 01-12-10 17:04

poate se cunosteau ...deaia radea ...

nu mai batai aveti in cap :D

PrietenCuTine 01-12-10 22:45

1 Attachment(s)
Accident grav pe bulevard in urma cu 30 de minute. Nu au avut centura de siguranta, au dat cu capul de parbriz... Chestia e ca a sarit airbagul la sofer, ma mir cum de a sarit...

PrietenCuTine 01-12-10 23:34

1 Attachment(s)
Si o schita a accidentului... eu nu pot sa imi inchipui cum a venit si a intrat in stalpul ala...

Bogdan.vl 01-12-10 23:40

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 3862575)
Si o schita a accidentului... eu nu pot sa imi inchipui cum a venit si a intrat in stalpul ala...

ud pe jos... ce masina era?

All times are GMT +2. The time now is 08:38.

- Copyright 2026 4Tuning