Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

YZF-PWR 11-12-06 01:23

Re: Portul Constanta !

da lyv`ule , pana atunci te iau pe u guritza:)))))))))

SMocKey21 11-12-06 01:23

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656142)
da` mah smokey dar probabil nu ai citit vechile mesaje despre new & old
remember one thing: the new replace the old!!! that`s 4 sure!!!

cum zici tu..nu imi place cearta asta copilareasca...cand unii din noi vor avea masinile luate din banii lor..si cand ei vor plati pentru reparatii atunci sa sara cu gura..momentan..eu zic sa ne linistim si gata...bafta

Don M 11-12-06 01:25

La faza asta iti dau dreptate...jos palaria, sincer respect pt vorba asta, k nu`s multi care au masinile lor si tot asha, nu are rost sa mai continui, eu recunosc, nu am masina mea, dar...p la sf verii sper sa reusesc sa imi iau ori astra gsi ori kadett gsi...vdm, dar pana at. no coment la c ai zis mai devreme......

ct11lyv 11-12-06 01:27

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 656144)
cum zici tu..nu imi place cearta asta copilareasca...cand unii din noi vor avea masinile luate din banii lor..si cand ei vor plati pentru reparatii atunci sa sara cu gura..momentan..eu zic sa ne linistim si gata...bafta

na ca ia venit mintea lu asta . . ce ai patit ma:)) de doare sufletu;) lasa frate ca era timpu sa iti dai si tu seama :))) sa nu mai rupi masina lu tata .. te salut si respect !

Don M 11-12-06 01:27

Si acum sa lasam toate off`topicurile laoparte si sincer sa zica toata lumea!!!! A fost belea iesirea sau nu?? v-a placut sau v-ati enervat, eu zic ca a meritat in toata puterea cuvantului....a fost frumos si a fost o demonstratie ca se poate!!!!

ct11lyv 11-12-06 01:33

da a fost bine se putea si mai bine :) si la mai multe;)) stiti voi dragostea trece prin stomac daca ai p*** mare :D io le uraz la toti GABORI tot ce e mai bine la cei care aplica legea si sunt ingaduitori cu noi ! si la restu care sunt magari la cioc > mweee

Don M 11-12-06 01:35

:)) eu ash vrea totusi sa vina careva cu un sistem periculos de muzik si sa puna piesa "politia e militie" de la "la familia" , aratati`mi voi, sau aduceti`mi voi, ca raspund eu d fapte...... asum responsabilitate pt tot, am nevoie d sistem.....:)))

Don M 11-12-06 01:42

altcineva...v-a placut show`ul facut in port,(ca sa revenim la topic) tre` sa recunoasteti ca pal`ul cu break`ul roshu au facut frumos d tot drift`ul in paralel:P

YZF-PWR 11-12-06 02:26

un pic de off`topic rog toti membrii X Team Racing Club de pe forum sa intre pe topicul destinat Asociatiei sportive X Team Racing Club Constanta sa citeasca anuntul postat .

peter 11-12-06 09:15

hai ca a fost frumos...si funny :D

poate facem ceva si sambata asta...sau poate in fiecare sambata..vorba lu seby..:D

street_racer 11-12-06 10:05

Quote:

Originally Posted by peter (Post 656272)
hai ca a fost frumos...si funny :D

poate facem ceva si sambata asta...sau poate in fiecare sambata..vorba lu seby..:D

NOT A BAD IDEEA !!! NOT A BAD IDEEA AT ALL !!! >:))))

Don M 11-12-06 10:34

Nu mai ziceti CARE UNDE CAND pe aici, o sa facem si o sa s primeasca mass`uri!!!

13RvR 11-12-06 18:14

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656115)
set, dar este vreunu care sa confirme?? no offense but... nu am auzit(vazut) pe nici`unu care sa faca d`astea......:))

Iti confirm eu ... ca a facut show chiar pe tomis printre masini ... si stie si JTD-u ;)

tu ce masina ai?

Daniel_DRV 11-12-06 20:02

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656333)
Nu mai ziceti CARE UNDE CAND pe aici, o sa facem si o sa s primeasca mass`uri!!!

cum am primit si eu ????

Don M 11-12-06 22:19

Razvan , discutia era aseara, am inteles ideea, cer scz lumii daca am deranjat pe cineva, eram intr`o alta personalitate :)), mi s-a confirmat adevarat, eu ziceam ca nu l-am vazut pana acum.... asta e, in fine, eu inchid subiectul...

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning