![]() |
Re: Portul Constanta !
da lyv`ule , pana atunci te iau pe u guritza:)))))))))
|
Quote:
|
La faza asta iti dau dreptate...jos palaria, sincer respect pt vorba asta, k nu`s multi care au masinile lor si tot asha, nu are rost sa mai continui, eu recunosc, nu am masina mea, dar...p la sf verii sper sa reusesc sa imi iau ori astra gsi ori kadett gsi...vdm, dar pana at. no coment la c ai zis mai devreme......
|
Quote:
|
Si acum sa lasam toate off`topicurile laoparte si sincer sa zica toata lumea!!!! A fost belea iesirea sau nu?? v-a placut sau v-ati enervat, eu zic ca a meritat in toata puterea cuvantului....a fost frumos si a fost o demonstratie ca se poate!!!!
|
da a fost bine se putea si mai bine :) si la mai multe;)) stiti voi dragostea trece prin stomac daca ai p*** mare :D io le uraz la toti GABORI tot ce e mai bine la cei care aplica legea si sunt ingaduitori cu noi ! si la restu care sunt magari la cioc > mweee
|
:)) eu ash vrea totusi sa vina careva cu un sistem periculos de muzik si sa puna piesa "politia e militie" de la "la familia" , aratati`mi voi, sau aduceti`mi voi, ca raspund eu d fapte...... asum responsabilitate pt tot, am nevoie d sistem.....:)))
|
altcineva...v-a placut show`ul facut in port,(ca sa revenim la topic) tre` sa recunoasteti ca pal`ul cu break`ul roshu au facut frumos d tot drift`ul in paralel:P
|
un pic de off`topic rog toti membrii X Team Racing Club de pe forum sa intre pe topicul destinat Asociatiei sportive X Team Racing Club Constanta sa citeasca anuntul postat .
|
hai ca a fost frumos...si funny :D
poate facem ceva si sambata asta...sau poate in fiecare sambata..vorba lu seby..:D |
Quote:
|
Nu mai ziceti CARE UNDE CAND pe aici, o sa facem si o sa s primeasca mass`uri!!!
|
Quote:
tu ce masina ai? |
Quote:
|
Razvan , discutia era aseara, am inteles ideea, cer scz lumii daca am deranjat pe cineva, eram intr`o alta personalitate :)), mi s-a confirmat adevarat, eu ziceam ca nu l-am vazut pana acum.... asta e, in fine, eu inchid subiectul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning