![]() |
Re: Discutii diverse intre userii din Craiova! ;)
Bai Cata, in plm, ce plm, nu pot sa vorbesti fara plm ? Plm, pana la urma voi fi nevoit sa te banez din nou, pentru ca, plm, acest plm, devine enervant, in plm. Intelegi ? :roll: Plm...
|
de` vere , baneaza`ma pe mine si lasa toi aberatorii astia gen Oltcit Rally Team sa isi etaleze talentele pe 4tuning . Vrei sa nu mai postez ? Bine amice , nu mai postez , ca vad ca deranjez supermoderatorii .
|
Bine ma, plm ! Nu mai posta, plm !
|
la faza asta fusesi chiar smecher :)))))e`ai ma esti nebun vrei sa il las pe micnea sa faca 2000 de posturi :| si eu nu ? :( trist ca ma crezusi .......
|
Quote:
|
:lol: Laure
Baxtere, te simtisi cu ceva cand zise asta mic de Oltcit Rally Team ? Eu sterg mesajele, pentru ca n-are rost sa va apucati de diverse discutii aiurea, apoi de povestit ce faceati voi in copilarie, s.a.m.d. Am o gramada de treaba ! Bbye ! |
ok! m-am gandit totusi ca ar fi indicat sa nu te legi de altii! precum facusi..daca zici ca nu faci asa..ami bine dai edit si ai rezolvat problema! My Last Post!
|
Quote:
2000? esti cu capu' ba ...adica chiar esti ..mi-ai confirmat-o :rolleyes2 |
afara e frig si aici se incing spiritele . in loc sa radem toti de micnea , ne antrenam intre noi . nu-i bine !
app , pt lumea cu "tiuningu" : cat costa sa faci fumurii urmatoarele : triple + faruri + semnalizari laterale ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si uite asa isi lua Mihnea ban 24 ore.
|
Quote:
daca vrei sa le faci cu spray te va costa tot pe undeva pe acolo avantaj/dezavantaj :)) spray asa raman triplele si dupa daca stergi ala cu benzina sau cu ce se sterge se matuiesc si trebuie polishate etc.. cu folie o sa se fie lipici pe tripla/semnalizare etc. dar daca freci bine cu apa se va lua :) :rolleyes2 eu asa stiu cel putin bafta :) |
@micnea , eu glumeam la faza cu 2000 de posturi :)))
@greedy , arunca un spray pe ele , d.p.d.v. calitativ e mult mai bine ca folie , parerea mea , care este . @don baxter , nu e prima oara cand faci afirmatii la adresa mea fara sa ma cunosti , te invit duminica dupamasa la intalnirea membrilor 4tuning , poate o sa iti dai seama ca ti`ai format o parere complet gresita asupra mea . Peace and love my sisters . |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning