![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
|
Quote:
Quote:
edit: din cate am inteles, de la cineva care sta chiar acolo unde a fost accidentul, ca ar fi murit din cauza unei gauri in cap... nu din hemoragie interna... ma rog. rip ! |
A fost de asemenea si hemoragie , dupa cum probabil ati vazut ... bancheta din spate era plina de sange ... In jurul orei 00:05, s-a auzit "bubuitura " , cand am iesit era " Radu " pe strada, si cele doua fete in sant ! Am intrebat " mai e cineva " au raspuns "Nu! , doar noi suntem " la numai 5 minute dupa accident , ne-am apropiat de masina, si l-am vazut pe Alexandru, si pe inca unul care era in afara masinii, intins pe jos ! tocmai dupa aceea au realizat oamenii, ca de fapt nu erau numai 3 ..ci 5 !
R.I.P Alexandru , cei care te-au cunoscut,probabil stiau ce fel de om esti,intotdeauna il faceai pe cel de langa tine sa zambeasca ! ne vei lipsii... |
Aia e, prostie... :rolleyes2
|
Stie cineva de un accidet pe la olanesti ?!? am auzit ca ar fi multi morti si ca s-ar fi intamplat unde a facut George accident!
Daca stie careva ... |
Quote:
|
din ce stiu eu... nu este decat un baiat cu picioru rupt bunica lui sta langa mine.
|
nu a murit nimeni ...
un tampit a intrat tare intr-o curba .. si a intrat direct in alta masina in care erau 5 oameni 2 baieti si 3 tipe..... o fata e grav... in coma la bucuresti un baiat are piciorul rupt.. si trebuie sa se opereze zilelel astea.. un baiat are mana rupta ( cel care conducea ) .... o fata nu are nimic .. si cealalta ... am inteles ceva zgarieturi problema e ca s-au lovit si la cap ... si sunt in stare de soc ... un baiat crede ca si-a rupt piciorul la fotbal.... si nici unu din ei nu isi aduc aminte nimic din saptamana asta ... |
Quote:
|
CADDY asta e tare informat. :>
|
va zic eu ce s`a intamplat. prietena mea era in masina..
cel care venea de la olanesti a intrat in ei. cel care conducea nu stiu ce a patit. in masina celor 5 era soferul care avea picioarele rupte, cea din dreapta care e in coma, si in spate o fata care are mai multe lovituri usoare la cap, un baiat care s-a lovit la cap destul de serios si pr mea care era la mijloc si s-a lovit la o mana si la un picior. ea a fost singura care nu a lesinat in momentul impactului.... destul de nasol... |
Quote:
|
Quote:
|
ba esti nebun? esti tu sigur ? ce stii de el??
|
el conducea.... are mana rupta din cate stiu ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning