![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Yo as veni Adi da' uni dintre noi mai trebe sa mearga si la lucru :D ... o sa vin deseara poate inainte sa plec la servici ca-s schimbu 3
|
Salutare Sunt Nou pe aici , si as vvrea sa stiu daca in hd sau deva este vreun magazin de tuning de unde`pot cumpara cate ceva ptr Un opel astra G .
|
ba mutzule tu esti ala cu asl de pe mirc ¿? :D
|
Salut, bine ai venit pe forum
Sunt ceva magazine/ateliere...depinde ce anume cauti sa-ti iei |
Salutare, pai as vrea sa ii schimb spoilere fata spate si sa o cobor asta ptr inceput , Eu nu sunt in tara acum dar in august vin in vacanta , as putea sa ii pun si aici spoilere dar ma ajung scump undeva la 500 de euro si din cate am inteles in tara ar fi mult mai ieftine ca aici.
|
Quote:
|
Ah si inca mi-a spus cineva ca mai nou se pune un fel de folie si nu ma refer la geamuri e un tip de autocolant daca pot sa ii spun asa ce se poate aplica pe tabla masinii de diferite culori. Nu stiu daca m-am facut inteles dar daca se face asa ceva inseamna ca aveti idee de ce vorbesc. E ceva gen cum se fac taxiurile.
--------------------------------------------------------------------------- eu is zetu ba . du yu remember me ? sau iti trebe asl ? :)) si app frischi ce mai face ¿? --------------------------------------------------------------------------- ba ai adormit ? --------------------------------------------------------------------------- Quote:
|
2fasttofurios Te rog citeste aici!!! ;)
|
Quote:
|
Ok scuze ca am sarit calu . sa incepem din nou Adrian Masina opel astra 1.6 16 V 105 caluti. Poze o sa pun zilele astea dar mai am ceva de facut la ea :d Sunt din hunedoara dar plecat in spania de ceva vreme. 8)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
gata am pus si eu cateva poze cu masinuta mea...
|
ioi da unde stai ? in Arabia ? :D
|
Baiatu' zice ca in Spania, dar nr. de inmatriculare nu prea par de Spania...
Oricum fainutza Astra, si bine ai venit pe "acilea" :) |
ce mai fac racerii:?: ceva evenimente:?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:51. |
- Copyright 2026 4Tuning