![]() |
Re: Divertisment
https://www.youtube.com/watch?v=rOhgMAOrp0c
final destination live? :omfg: |
Legi Universale
Legea Mecanicii Dupa ce te-ai murdarit de vaselina, nasul te mananca si te scapi pe tine Legea Gravitatiei Orice unealta, piulita, surubelnita, cand e scapata pe jos, se va rostogoli pana in cel mai putin accesibil colt al camerei Legea Probabilitatii Probabilitatea sa fii urmarit cu privirea este direct proportionala cu penibilul situatiei in care te afli Legea Numerelor aleatorii - Daca formezi un numar gresit, niciodata nu va suna ocupat si cineva mereu va raspunde Legea Variatiei - Daca schimbi banda (in trafic), coloana de pe banda in care te aflai anterior se va deplasa mai repede decat cea in care te afli acum (functioneaza de fiecare data) Legea Relaxarii Imediat cum te-ai asezat in cada plina cu apa, iti suna telefonul Legea Intalnirii Probabilitatea sa te intalnesti cu cineva cunoscut creste dramatic atunci cand esti cu cineva cu care nu vrei sa fii vazut Legea Rezultatului Cand incerci sa-i demonstrezi cuiva ca un echipament nu functioneaza, va functiona Legea Biomecanicii Intensitatea unei mancarimi este invers proportionala cu accesibilitatea locului unde se afla Legea Teatrului sau Stadionului La orice eveniment, persoanele ale caror scaune se afla cel mai departe de culoar sosesc ultimele Legea Cafelei - Imediat cum te asezi la o cafea fierbinte, seful va veni sa-ti ceara sa faci ceva ce va dura fix pana cand ti se raceste cafeaua Legea Vestiarului Daca exista doar doi oameni in vestiar, intotdeauna vor avea compartimente vecine Legea Argumentului logic Orice este posibil atata timp cat nu stii despre ce vorbesti Legea Strategiei de Marketing Imediat cum gasesti un produs care iti place cu adevarat, acesta va fi scos din productie Legea Medicinei Daca nu te simti bine, fa-ti o programare la doctor si pana cand ajungi, te vei simti bine. Daca nu-ti faci programare, te vei simti la fel de rau in continuare. |
|
|
|
Quote:
insa munca eu zic ca ar trebui apreciata...bodykitu e destul de curat (din cate am vazut) si detaliile nu au fost lasate deoparte.... |
Orice ati zice nu arata rau. Nu mai fitzi invidiosi.
|
Invidiosi? Clar! :-)
|
Toți dorim o mașina ca aceea :)) și neaparat NFS la număr.
|
hai sa nu fim mai catolici decat papa.e de apreciat totusi munca si banii care i-a bagat omu in masina + faptu ca n-a facut ceva "romanesc"(gen bari prinse cu holtzuri si nike-uri pe luneta).e lucrata bine , e vopsita bine si sincer sa fiu e ok kit-u(exceptie face eleronu ala si gaurile din capota).daca faci abstractie de cele mentionate in paranteza arata binisor maine.ce-i drept i-ar sta mai bine cu alte jante si aventual plasa din bari neagra nu portocalie.
|
Paul i-ar da subaru la schimb :>
|
m-am prapadit de ras cand am vazut cum e prinsa toba :lol: :lol: :lol:
p.s faceam referire la masina de "vtm" de mai jos;) |
1 Attachment(s)
Din ciclu "sa moara dusmanii de ciuda" va prezint "inceputul sfarsitului masinii capioane"... Apreciem daca si "campionul" ar venii cu niste detalii tehnice si aerodinamice despre bestie sa stim sa ne ferim de ea pe strazi. Nu de alta dar Carmagendon a ramas doar la stadiu de joc pe pc.
|
Iar incepi ma? :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Am o presimtire ca urmeaza un val de "curatari" pe topicul asta :rolleyes2
|
yackone, am o presimtire ca o sa iei bataie :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Pt el nu e varianta online, doar live :))
|
|
Nu e primu topic care lauda Campionu :twisted:
|
Quote:
Ceasuri de bord VDO nicidecum Precizia Sacele. |
1 Attachment(s)
Every castle has a phantom! (Subtila tare) :lol:
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=Aqbab...eature=related |
|
1 Attachment(s)
ii este sete cuiva?
|
2 Attachment(s)
De prin Romania... Am pus si originalul si varianta remixata;)
|
Sa mai intelegi femeile
Īsi gauresc corpul sa-si bage cercei peste tot,
īsi fac tatuaje, operatii estetice, nasc, fac cezariene, isi fac lipo, isi micsoreaza stomacul, īsi scot coastele, īsi leaga trompele, īsi opereaza sānii, īsi baga silicon prin toate partile, se epileaza cu penseta si cu ceara fierbinte, īsi scot sprāncenele, īsi perforeaza urechile si cānd le propui un sex anal spun ca le doare! |
Quote:
Trist dar adevarat :lol::lol::lol: |
Ce face un iepuras pe o pasune de canabis??!!?
PASTE FERICIT!!! |
|
Rave Party!!! https://www.220.ro/funny/Rave-Party-I...ia/n52xo5fuC5/
|
|
Divertisment
De ce cara politistii apa in portbagaj? Ca sa nu le moara sirena!
|
|
2 Attachment(s)
Am schimbat motorul de pe Dacie azi! :lol:
M-am chinuit putin pana am asezat filtrul de aer, da' acum merge brici! :rolleyes2 |
|
|
Cel mai original RMX la "what the fuck" https://www.youtube.com/watch?v=UM4QWrwb9jE
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning