![]() |
Re: Portul Constanta !
1 Attachment(s)
iar sa gauresc asfaltu in port ? nu mi-a ajuns cate cauciucuri am pierdut cu vechea masina aia roshie? :)))) cand ma legam cu shufa de alta masina si dadeam burn amandoua sa vedem care cashtiga
Lasa ca ati tras voi show de craciun ca v-am vazut in mos craciunei imbracati acum o sapt |
care mai vreti poze , filmulete ... idul meu este street_racer111286 .... intrati si cereti ca nu va injura nimeni !!!
|
1 Attachment(s)
pardon aia era de la kogalniceanu cu cauciucu , asta e din port
|
[B]super tare .. :D garda este peste tot suntem vanati .. ! lasa o sa vina frigu si nu sa mai iasa nici dq din casa apoi vina vara si nu aveam loc de turisti !! treb sa ne gasim un loc undeva pe camp . ! sa nu stie nimini nimik si sa nu se plece in haita !
|
ms pt reclama yzf, dar aia a fost la fel just 4 fun, putina caterink nu strik niciodata...pare rau pt vechea msina dar asta nu inseamna ca nu tre` sa refacem trecutu`...si racere nu ma refeream la acum 2-3 sapt!!! ma refeream la faza de aseara...
|
lyv cam greu sa nu se plece in haita si cam rare locurile, u zi-mi eu vin nu-i o problema, lumea s strange, si tot asha..................
|
LYV`ule toate ca toate tu lasa caterinca si no da la ocolit , tre sa dai de baut , lasa`ne cu romanele ca nu scapi :))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
lyv raceru` e offline, ia`l pe al meu...dadon_bd am aceleasi chestii.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: