Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

YZF-PWR 11-12-06 01:08

Re: Portul Constanta !

1 Attachment(s)
iar sa gauresc asfaltu in port ? nu mi-a ajuns cate cauciucuri am pierdut cu vechea masina aia roshie? :)))) cand ma legam cu shufa de alta masina si dadeam burn amandoua sa vedem care cashtiga

Lasa ca ati tras voi show de craciun ca v-am vazut in mos craciunei imbracati acum o sapt

street_racer 11-12-06 01:09

care mai vreti poze , filmulete ... idul meu este street_racer111286 .... intrati si cereti ca nu va injura nimeni !!!

YZF-PWR 11-12-06 01:11

1 Attachment(s)
pardon aia era de la kogalniceanu cu cauciucu , asta e din port

ct11lyv 11-12-06 01:12

[B]super tare .. :D garda este peste tot suntem vanati .. ! lasa o sa vina frigu si nu sa mai iasa nici dq din casa apoi vina vara si nu aveam loc de turisti !! treb sa ne gasim un loc undeva pe camp . ! sa nu stie nimini nimik si sa nu se plece in haita !

Don M 11-12-06 01:12

ms pt reclama yzf, dar aia a fost la fel just 4 fun, putina caterink nu strik niciodata...pare rau pt vechea msina dar asta nu inseamna ca nu tre` sa refacem trecutu`...si racere nu ma refeream la acum 2-3 sapt!!! ma refeream la faza de aseara...

Don M 11-12-06 01:13

lyv cam greu sa nu se plece in haita si cam rare locurile, u zi-mi eu vin nu-i o problema, lumea s strange, si tot asha..................

YZF-PWR 11-12-06 01:14

LYV`ule toate ca toate tu lasa caterinca si no da la ocolit , tre sa dai de baut , lasa`ne cu romanele ca nu scapi :))))))

ct11lyv 11-12-06 01:15

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 656126)
care mai vreti poze , filmulete ... idul meu este street_racer111286 .... intrati si cereti ca nu va injura nimeni !!!

io am dat add la tine ma da nimil id meu e livyu11 !

ct11lyv 11-12-06 01:16

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 656133)
LYV`ule toate ca toate tu lasa caterinca si no da la ocolit , tre sa dai de baut , lasa`ne cu romanele ca nu scapi :))))))

tu repede ma moca vrei tot .. cand ma insor o sa bei moca si asta mai ai de asteptat ::P sa nu mori de sete ;)

Don M 11-12-06 01:17

lyv raceru` e offline, ia`l pe al meu...dadon_bd am aceleasi chestii.....

ct11lyv 11-12-06 01:17

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656131)
lyv cam greu sa nu se plece in haita si cam rare locurile, u zi-mi eu vin nu-i o problema, lumea s strange, si tot asha..................

e greu bro .. da daca gasim un loc asa mai retras. gen desert . sau muntele ascuns e ok si unu cate unu ne adunam :)

YZF-PWR 11-12-06 01:18

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 656135)
tu repede ma moca vrei tot .. cand ma insor o sa bei moca si asta mai ai de asteptat ::P sa nu mori de sete ;)

pei la nunta la tine no sa mai vreau bautura moka ba :)))) o sa`ti vreau femeia moka :))))

SMocKey21 11-12-06 01:19

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656100)
SET`ule de cand te`am vazut 1a oara si pana acum, u nu ai facut absolut nimic cu masina( si nu am degete sa numar de cate ori ne`am intalnit, asha ca nu ma zice u de ce a fost si ce n-a fost ca u nu ai dreptate..punct!!!!! a fost ceva reusit, cei care au fost sa confirme....

set`u s`a dat de multe ori...poti sta linistit..;)

ct11lyv 11-12-06 01:20

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 656138)
pei la nunta la tine no sa mai vreau bautura moka ba :)))) o sa`ti vreau femeia moka :))))

ba pana la femeie ..si masina. .rest orice mai bine ti`o dau pe socramea cand o sa ma o cunosc si io ;) pana atunci ! vezi tu

Don M 11-12-06 01:21

da` mah smokey dar probabil nu ai citit vechile mesaje despre new & old
remember one thing: the new replace the old!!! that`s 4 sure!!!

All times are GMT +2. The time now is 12:29.

- Copyright 2026 4Tuning