Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

bluey 07-10-06 13:14

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 578108)
dar aici nu era vorba de nici o "defectiune"...normal ca ne vine si noua keful asa aiurea cateodata...dar tot prin stimuli...nu? vizuali,tactili,din amintiri:lol: ...etc...daca nu simti nevoia niciodata...inseamna ca e cva foarteeee inneregula cu tine:-)

Asa mai merge.Frumos...Bine ca nu ai zis nimic de miros:lol: :lol: :lol:

pheerya 07-10-06 13:26

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 578131)
Asa mai merge.Frumos...Bine ca nu ai zis nimic de miros:lol: :lol: :lol:

se poate si prin miros...nu? orice miros (frumos pt noi) este un xcitant...si nu doar sexual...pe tine nu te xcita de xemplu...mirosul pielii prietenei tale(asta in cazul in care ai una)?nu rade de ce ti am scris...k e pe bune:D

bluey 07-10-06 13:40

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 578143)
se poate si prin miros...nu? orice miros (frumos pt noi) este un xcitant...si nu doar sexual...pe tine nu te xcita de xemplu...mirosul pielii prietenei tale(asta in cazul in care ai una)?nu rade de ce ti am scris...k e pe bune:D

Cand am ma excita.Dar nu trebuie sa fie prietena mea.Daca e femeie normala si mai stie sa-si si aleaga un parfum care sa i se potriveasca e ok.Treaba cu mirosul prietenei mele e relativa.Te rog sa nu mai folosesti genul asta de cuvinte ca sunt sensibil.Mie imi plac femeile in general si incerc sa nu imi concentrez atentia pe o singura persoana.Da ma excita mirosul unei femei normale si rog pe cei care tin cu skonksii sa se abtina :lol:

dmn 07-10-06 13:44

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 578143)

de ce sa rada? mirosul pielii chiar e un super xcitant..... pt mine e in topul factorilor provocatori....

dmn 07-10-06 13:45

????
tine cineva cu skonksii???:)

pheerya 07-10-06 13:51

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 578159)
????
tine cineva cu skonksii???:)

am specificat: MIROS FRUMOS...deci....te roooog:lol:

pheerya 07-10-06 13:55

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 578151)
Cand am ma excita.Dar nu trebuie sa fie prietena mea.Daca e femeie normala si mai stie sa-si si aleaga un parfum care sa i se potriveasca e ok.Treaba cu mirosul prietenei mele e relativa.Te rog sa nu mai folosesti genul asta de cuvinte ca sunt sensibil.Mie imi plac femeile in general si incerc sa nu imi concentrez atentia pe o singura persoana.Da ma excita mirosul unei femei normale si rog pe cei care tin cu skonksii sa se abtina :lol:

te rog sa ma scuzi...nu aveam de unde sa stiu...oricum era un xemplu...deci n ai de ce sa te simti ofensat:-) asta e problema ta si tine strict de tine...;)

dmn 07-10-06 14:01

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 578172)
am specificat: MIROS FRUMOS...deci....te roooog:lol:

:):):) nu poti sa stii niciodata... poate unii inteleg altfel mirosul frumos...
:):)

Gabi 07-10-06 15:35

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 577885)
[...] @Gabi - da nenea ... toata lumea se gandeste la sex ... [...]

Sefu', si eu ma gandesc la sex si nu e nimic anormal, dar unii nu se gandesc la altceva decat la sex. Cred ca daca ar putea, ar ***e si o musca, eventual vaca, ca la stirile de la ora 17:00 :lol:

DolusD 07-10-06 15:49

Fiecare se gandeste la ce vrea la urma urmei , unii se gandesc la sex ,altii fac sex , e o mica mare diferentza intre "a gandi" si "a face" si cu asta am incheiat subiectu cu "ganditu la sex" :d :D :D ! respect !

bluey 07-10-06 15:55

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 578272)
Sefu', si eu ma gandesc la sex si nu e nimic anormal, dar unii nu se gandesc la altceva decat la sex. Cred ca daca ar putea, ar ***e si o musca, eventual vaca, ca la stirile de la ora 17:00 :lol:

Sa mor io daca te mai iei de mine fac scandal...
:lol: Asta e discriminare.Si nu mut fushte sa fie clar.
Cat despre vaca... Am vazut eu cateva si tinere chiar.Isi pun pantaloni si bluze mulate sa ingrozeasca barbatii:twisted: Putem sa cerem decret sa nu le lase decat noaptea dupa 22.00 pe strada primaria??Numai la cele peste 90kg.

DolusD 07-10-06 16:02

Quote:

Sa mor io daca te mai iei de mine fac scandal...
Asta e discriminare.Si nu mut fushte sa fie clar.
Cat despre vaca... Am vazut eu cateva si tinere chiar.Isi pun pantaloni si bluze mulate sa ingrozeasca barbatii Putem sa cerem decret sa nu le lase decat noaptea dupa 22.00 pe strada primaria??Numai la cele peste 90kg.
Sa mor de ras frate , tu nu esti pe creaca ta :) :) :) deacord cu tine , yo mor pe alea de 1.50 m inaltime si 3 latzime si se imbraca in bluze cat se poate de stramte ca sa le iasa in evidentza cele 2 burtzi care sunt despartzite printr-un colac mare de grasime , zici ca are un camera de tractor peste mijloc , pai ce as putea face yo cu una de 90 kg ????? ma culc pe un picior si cu celalalt ma acopar :D :D :D ! cere decretu` ala ca te sustzin si yo :evil: :evil: :evil: ! hahahahah ! respect !

Barum 07-10-06 17:07

moama...............cateodata stau si ma uit la monitor si pic de pe scaun de ras cand vad ce batetzi in tst-le alea :))) RESPECT Brothers!:lol:

pheerya 07-10-06 22:47

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 578304)
Sa mor de ras frate , tu nu esti pe creaca ta :) :) :) deacord cu tine , yo mor pe alea de 1.50 m inaltime si 3 latzime si se imbraca in bluze cat se poate de stramte ca sa le iasa in evidentza cele 2 burtzi care sunt despartzite printr-un colac mare de grasime , zici ca are un camera de tractor peste mijloc , pai ce as putea face yo cu una de 90 kg ????? ma culc pe un picior si cu celalalt ma acopar :D :D :D ! cere decretu` ala ca te sustzin si yo :evil: :evil: :evil: ! hahahahah ! respect !

si yo mor pe tiganii sau betivii aia jegosi cu o burta de la bere, lasata eventual peste pantaloni, care vin langa tine in statia de tramvai...iti trantesc o duhoare din aia naspa in fata si ti soptesc in gura mare:"ce te as f***"...astia chiar nu fac nici o fata sa i doreasca...ba din potriva:shock:

dmn 08-10-06 14:04

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 578604)
si yo mor pe tiganii sau betivii aia jegosi cu o burta de la bere, lasata eventual peste pantaloni, care vin langa tine in statia de tramvai...iti trantesc o duhoare din aia naspa in fata si ti soptesc in gura mare:"ce te as f***"...astia chiar nu fac nici o fata sa i doreasca...ba din potriva:shock:

lasa ca el vorbea de elefantii care uita ca ar trebui sa mai puna lacatul pe frigider... nu prea au legatura tiganii si betivii..
asa pot si eu sa spun ca exista florarese d-alea cu 10 fuste sau boschetarese... dar astea sint niste categorii care nu se iau in calcul din start!
vorbeam despre oameni...

si ca sa revin la grase... dupa ce ca sint cum sint...TOT MANANCA MAI FRATE!
pe cel putin jumatate dintre ele le vezi cu foietajul in coltul gurii pe strada...:):):):

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning