![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Asta da.... da io ma refer la desenul de mai sus...acela cu plafonul acela plat si gemuletul mic in spate ca si la Suzuki.
|
Quote:
|
posibil sa aiba usa prea mare...si de acolo geamu spate prea mic .. poza originala
morph..peste cateva zile :) |
Bine , cata'i gluma'i panarama , dar vreau sa vad si eu jantele X( si cand le pui pe masina ?!?!?!?
|
ce se mai aude cu Seicento ??? ......
|
Antonio nu pot sa iti raspund prin PM ca ai dezactivat optiunea sa poti primi PMuri...deci dami add la id care il gasesti in semnatura mea si vorbim...de Seicento nu se mai aude nimic...mici surprize pentru cei care vin la Suceava :)
|
Deci vii sigur la Suceava, da? Daca te vad pe acolo pe langa masina o sa te trag de maneca sa te salut, ok?
|
Quote:
|
Jante, jante, jante !!!:poke::nervious::anger: :D
|
PREMIU SPECIAL AZI LA SUCEAVA!!!! Tare mult miar fi placut si mie si lui Sageata sa ne tragem in poza la fata locului cu diplomele in mana si cu fata :D dar din cauza unor neintelegeri intre organizatori...o sa le primim la domiciliu in decursul saptamanii.
ASTEPT POZE DACA A FACUT CINEVA |
Felicitari mare sef! :)
|
4 Attachment(s)
Quote:
Hai la poze cu rechinu cu balena si delfinu! https://www.youtube.com/watch?v=CAVLddEeTa8 |
In sfarsit au disparul chestile inutile de pe hayon/bara! :)
|
Bv Bogdane....a iesit super masina...am vazut'o azi in realitate......e super:love:
|
De ce nu erai pe langa masina sambata cand am trecut pe acolo? Nu ne-am mai intalnit.. :poke:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning