![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Quote:
ce a facut a facut cu placere si asta conteaza... sa ne amintim inca odata de el :( in loc sa ii scriem la multi ani azi...dam cu rip-uri.. |
Accident nashpetzel pe la Bujoreni acuma. 2 tiruri + 1 sandero pe taxi => ....
|
1 Attachment(s)
Astazi pe la 12 pe la Milcoiu,nu stiu daca au fost victime,deja statusem prea mult la coada,se auzeau ambulante,a fost si smurdu...
Video e atasat .rar |
ai idee ce numar avea pasatu ? de valcea ?
|
nu stiu,nici pe spate nu mai avea :|
|
Quote:
Odihneasca-se in pace! Astazi a trecut un an de la tragicul eveniment! |
Nici nu au asfaltat astia bine prin centru ca deja s-a intamplat o neintamplata, au spoit asfaltul nou turnat, un accident grav pe o trecere de pietoni langa OMV (forestier).
|
Quote:
|
Quote:
o sa vezi ca in timp ... nu o sa te mai uiti atat de mult ce faci tu ... ci la ce fac altii la volan ca sa pre-intampini chestiile astea. Sau cel putin as face eu, sau un sofer oarecare.... la tine am dubii :lol::lol: |
Quote:
|
dar peste 200:)
Are dreptate Caddy, o sa ajungi sa te uiti numa in jur, fara sa te mai uiti la tine...si nu o sa te poti gandi la altceva decat la prostii din jur. |
Quote:
|
Azinoapte ora 1:30 la KM7 accident....1 persoana a murit ( Alexandru ) este din Valcea, alte 3 au fost ranite, soferul era beat ( asa spuneau martorii ), a incercat sa depaseasca un tir in curba, a venit o masina din fatza, a tras dreapta de volan, a derapat, a intrat in shantz si din shantz l-a aruncat cu spatele intr-un pom, persoana din spate stanga a murit pe loc ( hemoragie interna ), celelalte 3 ( dintre care 2 fete ) au fost ranite.
RIP Alexandru |
auzi cineva de accidentu de la budesti ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning