Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

-Caz- 09-02-10 19:56

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

nici Valvoline nu este de lepadat... dar recomand/folosesc Castrol RS ;)

Sultanu 09-02-10 21:58

Sau mai bine Liqui Moly....si bun si un picut mai ieftin

06XPT 10-02-10 15:35

multumesc mult.chiar voi incerca sa gasesc si eu in ploiesti asa ceva.
p.s. conteaza mult si tipul motorul ca sa-ti dai seama cand un ulei este bun pt el.
de exemplu am un prieten care folosea ulei original gm la un c18xe.totul k.cand a trecut pe castrol 10-60rs motorul a devenit mai zgomotos.deci la acest tip de motor nu-i prieste acest ulei...

bobby_gsi2 10-02-10 15:40

Ne-ul este mai zgomotos din nascarea lui....ma rog...nu motorul....injetoarele....mai ales daca sunt si de sfi ;)
Ps: de nebun am schimbat 3 randuri de compensatori sa imi dau seama ca injectoarele "tipa".

bobby_gsi2 22-02-10 09:38

Desi imi este destul de greu....masina se scoate la vanzare. Asa cum este acum 2250 de euro.....daca cineva da mai putin....mai iau una alta de pe ea.

ph88bas 22-02-10 09:58

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 3111617)
Desi imi este destul de greu....masina se scoate la vanzare. Asa cum este acum 2250 de euro.....daca cineva da mai putin....mai iau una alta de pe ea.

asta da criza

bobby_gsi2 22-02-10 10:16

Rectific..... eventual accept schimb cu masina normala :). Nu e neaparat de la criza.... dar mi-am facut damblaua....acum urmeaza ceva "normal". Are suspensia destul de dura....prezenta axei se simte....etc etc, vreau o masina normala.....cu suspensie de strada....si care sa stea normal la relanti.Masina in afara de un troncanit pe stanga....merge mai mult decat ok, oricum o sa rezolv troncanitu` cand am timp. Noul proprietar nu tre sa investeasca prea mult in ea.

DaBotta 22-02-10 12:32

Asta o luat-o razna

brummy 22-02-10 13:25

OMG ai bolânzât mai bobby? acuma ce vrei? sa vand repede astra si sa iau kadetu de la tine?

DjRainManFast 22-02-10 14:15

bobitza ce faci mah? ai innebunit? eu cu cine ma mai duc la vtm! pacat.....sper sa te razgandesti...oricum tu sti mai bine dc ai luat aceasta decizie, si fiecare isi vede prioritatile sale!

bobby_gsi2 22-02-10 14:25

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 3112224)
OMG ai bolânzât mai bobby? acuma ce vrei? sa vand repede astra si sa iau kadetu de la tine?

Daca pui suspensie normala pe astra...si promiti ca merge normal la turatii joase....nu tre sa vinzi astra...facem direct schimbu`, si pt un pasionat ca tine poate iti las si rotile albe ;)

Sultanu 22-02-10 18:22

Trebuie sa comentez si eu.... BAAAAAAA AI INEBUNIT

DaBotta 22-02-10 20:36

Deci ma uit la ultimele posturi dupa ce nebunu a anuntat ca masina ii de vanzare si nu vad decat , BA ESTI NEBUN , AI LUAT-O RAZNA. Boby lumea vrea masina la tine. Totusi zi si mie ce te-a determinat sa nu mai vrei tu axe , balbaieli alea alea :).

bobby_gsi2 08-03-10 18:38

Acum ceva vreme scrisasem aici un post f f f lung in care marturiseam multe satisfactii care mi le-a oferit masina.....insa pana sa postez......a disparut si mi-a fost lene sa il rescriu...nu mi-a dat prin cap sa dau un copy....ata ete...cu alta ocazie.
Troncanitul de pe stanga e de la proiector :)) s-a rup ureche de prindere....si face galagie in bara.....juri ca e vreo bucsa terminata.
Cand oi avea chef il dau jos si il lipesc.

VaLeX 09-03-10 00:27

Esti nebun

All times are GMT +2. The time now is 13:47.

- Copyright 2026 4Tuning