![]() |
Re: AG 88 PVA
Aripa am cumparat-o acum vreo 4 ani din Vitan. parca am dat 80 ron pe ea. La prima vedere nu mi-a placut deloc cum pica si deja cautam una de conex, dar nici dalea nu se mai gasesc pe la mine si am stat ieri de ea si pana la urma a picat foarte bine mai putin la coltul cu capota.este un pic mai scurta cu cativa mm dar nu am ce sa ii fac. imi e ca daca ma apuc eu sa o modelez iese un rahat si mai bine las rahatul asta mai mic.:-P.
La capota de CN1 ma gandisem si eu pana sa apara umflatura de Clio in peisaj. Eu sunt de parere ca o sa iasa destul de bine.:) |
A iesit foarte bine! nici piesele de origine nu sunt ceea ce erau...eu am dat comanda de aripa stanga spate,si am fost dezamagit de rezultat...asta e;nu se mai gasesc piese bune;a mai si costat 250 de lei
|
hai craciun fericit si la cat mai multe modificari:)))
|
Nu este de origine aripa. este facuta de un SRL din Bucuresti.
|
nea inginere ai facut capota ?
baga si tu cateva poze sa vada si ochiul meu :lol::lol::lol::lol: |
10 Attachment(s)
Astazi am terminat si cu capota si colturile aripilor, de altfel ultimele lucrari la batrana pe anul asta.
|
"e chiar ok ba"
bine ca ai acoperit toata dunga aia de pe mijlocul capotei |
Ce rost mai avea sa o pastrez?! Nu isi mai avea locul in peisaj.
|
bravo :D Pe mijloc arata cel mai bine si abia astept finalizare sa vad ce bestie iese :D E bine ca ai trecut la masca r12 ca arata mai bine asa si daca ai putea sa iei 2 faruri cu lupa de bmw ca arata si mai misto :D
|
nu o sa pun faruri de BMW. Au lupa si degeaba o au. Cibie ce le aveam inainte se vedeau mult mai bine ca la multe masini noi, acum sunt curios de Ayfar astea, dar de urs niciodata.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
praf, praf, praf...
|
Cine a dat chitu? Tu sau Broscoiu? Usor usor e gata ba Gogaie
|
Ce te face sa crezi ca noi?! Numai dastea nu mai faceam... e opera vopsitorului, eu sunt pe post de salahor,freca colea, da-mi p'aia...:-P
|
o termini gogule pana la mine?
sa ma dai si pe mine o tura :D |
Da cu matura alea alea :))) credeam ca te-ai reprofilat si pe dastea :)))
|
au iesit bine de tot colturile la aripi:-)
s-au aliniat bine aripile pana la urma |
Nu vreau sa dau pronosticuri si termene limita. Este mult de munca si sa le pui la loc. Maine va fii data in fuller si va ramane asa o perioada pana intra la vopsit.
|
nu imi place bolidule ca nu este gata si ca este prea mult ...........( PRAF ):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Salut.Incet,incet incepe sa prinda forma.Ai avut vreodata lampi de 1300?? ca vad ca ai o problema la aripa ca si cum ai avut vreodata lampi de 1300.In rest masina a iesit super.Spor la treaba.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
fuller.....:)
|
felicitari pentru ce ai facut pana acuma la masina
o sa arata bestial la sfarsit priza pe capota este putin "ciudata" tie sa iti placa bafta in continuare cu lucrarile la masina |
Nu prea sunt eu in domeniul tinichigerie dar,acest fuller,e pentru a astupa neregularitatile?..intreb doar
|
Quote:
|
"cocoasa" e piesa de rezistenta ..o face unica ....tot respectul pentru munca depusa :D
|
Quote:
|
Multumesc de aprecieri!:)
Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu tapiteria pt. plafon si stalpi i-as fii recunoscator, un numar de telefon ceva. Eu am vorbit cu niste persoane pe la Maracineni, insa am inteles ca nu fac treaba asa buna. |
Unde in Maracineni?
Eu am gasit un tapiter acolo, lucreaza numai pe limouri de cocalar de AG, pe chiu7, ics5, scumpeturi d-astea. Foarte bun se spune. Dar n-am mai avut nevoie, ca m-am luat cu altele. Ar cam trebui sa te duci sa vorbesti personal cu el. Iti explic cum sa ajungi daca te intereseaza, da' nu aici in vazu' lumii. |
Nu cred ca de vorbim de aceeasi persoana. Eu am dat oamenii astia undeva de la podul Viilor cum te duci spre Mioveni mai in fata la 1-2 km pe stanga, aveau scaune si tapiterii puse in drum si am oprit sa vorbesc cu ei. Mi-a cerut 100 ron parca pt ce vreau eu fara montaj.
Si din ce am vorbit cu Cioc , el mi-a zis ca a facut acum cativa ani acolo niste scaune si ca nu i-a placut cum au fost lucrate, dar o tapiterie banuiesc ca mare scoafala nu au de facut la ea, doar 5 cusaturi. |
Cei de la Maracineni lucreaza naspa.....bine...la plafon nu e asa multa migala....dar totusi. Cel de care spune colegul forumist lucreaza f bine si il cheama Mihai. Nu stiu daca reusesti sa il prinzi , face lucrari scumpe de unde ies mai multi bani. Inclusiv tapiterii de scaune de avioane :)
|
Da, parca Mihai il cheama. Prin Argeselu p-undeva, da' daca esti limitat de buget nu stiu ce sa zic...
Da' eu tot nu ma prind de ce nu te descurci singur. Iei tapiteria originala, o scuturi de paiele alea de pe plafon, cumperi materialul si te duci la un croitor. Ii zici sa-ti faca ceva idem. Bucsele de pe dubluri le faci la strung, din metal, ca alea de plastic pocnesc la prima groapa, mai iei 1-2 tuburi de prenadez din caufland. Si la ce ispravi ai in palmares, sa instalezi o tapiterie nu vad ce probleme ti-ar ridica. Atentie la cote si dimensiuni, daca optezi pentru un material neelastic. |
La varianta ta m-am gandit si eu de mult. Mai am doua tapiterii montate la activ, dar nu am gasit material, de fapt nu stiu unde sa caut fiindca de croitor nu e problema, ar avea cine. Numai sa vorbesc cu aia de la Maracineni sa imi dea materialul necroit...
|
Asta-i culmea!
Gasesti material la metru pe toate drumurile, bazare, targuri, Obor... Imitatie de piele, de solzi, perdele... |
Asta este frumos la dacie o faci cum vrei tu, tot timpul se gaseste ceva de facut la ea, stii cand incepi un proiect pe o dacie dar nu stii cand se termina, idei vin mereu, iar ca posesor ai o satisfactie pe care putini soferi o au de la fierul lor, tot timpul ceva de modificat, imbunatatiri se pot face fara numar, iar la final iese o minunatie de masina, o capodopera de arta. frumos proiect, si sa le fie rusine celor care isi bat joc de dacii si nu le intretin.Tot respectul d-nul Alex.
|
pana acum merge bine ... hai ca o sa fie ceva foarte frumos ... bafta :D
|
4 Attachment(s)
cateva poze cu ce s-a mai miscat pe la masina in ultima vreme...si cica sambata s-ar albastrii din nou!8)
|
De ce nu ai mascat ma caseta de directie? Rusine sa-ti fie!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning