![]() |
Re: Portul Constanta !
adevarat lyv si se shtie, dar totusi, unii cam exagereaza cu treburile astea.... oricum lasand la-oparte fazele astea mai "minore"(desi nu sunt chiar asha) v-a placut sau nu?? si ash vrea un raspuns sigur si sincer!!!!!!!!!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
da cu don m vorbeam
|
Quote:
bah da totushi ... am incepu sa o dam in off-topicuri rau de tot :P :)) |
stai klm yzf ca nu ma prefac in jiji becalli, nu ma desconsider in halu` asta!!!! eu ti`am zis c a iesit c a fost si c am vazut, p mdn nu l`am vazut, nu am avut cand ca eram prins in flama unei gagici de 2litri, :)) asha k.... dar oricum gaborii tot ne`au supt d pl..... daca e ceva p viitor, respectiv vineri ca sa nu se prinda garda d ceva suspect tot sambata, eu zic sa ne luam bani la no ca d data asta presimt ca o sa se lase cu amenzi...........
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
don`t worry my friend , there`s no shugar :)))))
|
Quote:
|
set, dar este vreunu care sa confirme?? no offense but... nu am auzit(vazut) pe nici`unu care sa faca d`astea......:))
|
racere da` expilk u lumii intregi cum cantam noi p geam "dupa noi vine politia", cand plecam din port la ora 1 si ne`am trezit cu duba in spate exact cand am dat in 1a curba si am ramas toti mask de unde au aparut toti.....
|
fara amenzi k imi bag ..... ca inca ma chinui sa-mi recuperez din banii de anu trecut de pe amenzi :)))) , ca sa nu mai zic de pe vechiul proces cu Vintila Tudorel de la Politia Rutiera sectia Accidente
|
toate ca toate...probabil moderatorii ne-au umplut frigiderele de la atatea off-topicuri ... plm... ptr data viitoare de cand intram in port dam drumul la cronometru sa vdm cat de rapizi sunt gaborii !!! baftalos all !!! la cat mai putine amenzi ptr toata lumea !!!
|
no sugar at all yzf, have a happy x=mas:)), apropo tragem un show de zile mari de revelion sau craciun?? in port sa fie frumos:))
|
yzf dadon_bd e id`u meu d mess
da`mi add sa vbim un pic |
2 3 4 mese muzik facem rost nui prob, ,de iluminat se ocupa garda blituri lumini etc. . nou luam boutura si restu . ..femeile vin singure . suna tentant
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning