![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
pericol pozele .. vrei si pentru alea acuma un premiu ? :D
|
Eeeee......alea sunt doar asa artistice, k asa am vrut eu sa'i fac poze......ea cu marea :twisted:
|
asa, da dc nu zici lumii ca te-am facut la scor la tenis de picior la e36 meeting? :D numa te lauzi cu cupele pe aici :lol::lol::lol::lol::lol:;):twisted::twisted: data viitoare, revansa... :D;)
|
:lol::lol: Al dreaq esti cois.......imi acorzi revansa, da? K sa fie baietie :twisted:
|
o acord o acord :twisted: xcum sunt sigur ca iar te bat :) ma pregatesc zi si noapte, dai o bere data viitoare dak iar ti-o iei la tenis ;):D poate facem ceva cu jantele alea... fac un drum pana la tine...
|
n`am citit toate replyurile care le`ai primit....poate te`a mai intrebat careva, da angel eyesurile cat au costat ji d unde le`ai luat, ca din cate vad ai farurile originale ji zic ca arata cel mai bine aja.spunemi ji mie d angel eyes`uri........ji apropo foarte tare masina.se vede ca`i intretinuta
|
Ms pt aprecieri.
Ai PM. Bafta :!: |
este ok asa cum arata,important e tie sa iti placa...
|
6 Attachment(s)
S'a pus si suspensie sport reglabila(amortizoare/arcuri) :arrow:
|
te misti repede :D:lol:
|
Cat ai dat pe suspensie?
|
:peace:...
|
1 Attachment(s)
Ce frumos i-ar sta asa :>
|
dince in ce mai "jmekera" masina ...felicitari si bafta in continuare..
de mult vreau sa te intreb...cum o mai bagin in curte? |
Ma scuzati ca n'am mai raspuns p'aici, dar in timpul meu liber, am facut ceea ce'o sa vedeti.....de vreo saptamana ma tot chinui sa fac filmuletu' asta si ii c'am dadui de cap in noaptea asta.......nu e tocmai exact asa cum mi'am dorit sa iasa, dar statui pe el 3ore sa'l termin.......asa ca, il public asa cum mi'a iesit.....enjoy :arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=QP8Iczl2dlg |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning