![]() |
Re: Ce vor barbatii?
60 de pagini aceleasi concluzii :) tare tare
|
bani,sex,betii cu prietenii, liniste acasa,nu neaparat in ordinea asta. Ce sa fac ...sunt mai superficial:D
|
oamenii,in general, cu cit cunosc mai multe...vor mai multe...acum,tu k femeie trebuie sa fii constienta ,si sa ai destul d mult curaj sa te impui acolo unde crezi k barbatul a sarit calul...ptr k si ei,daca primesc prea usor..si prea multe...nu mai sunt in stare sa aprecieze...;)
dupa cum se zice..servesti una calda..apai din cind in cind si una rece... |
Quote:
|
ai luat decizii d frica sa nu il pierzi?si a iesit bine?
d o vreme buna actionez cum cred eu k e bine...ptr k daca nu iese bine treaba nu pot sa fiu suparata p nimeni,doar p mine insumi... si ink o kestie...lesa cea mai puternica se numeste LIBERTATE!;) |
Quote:
|
d asta ma bucur tare mult ...k ai fost cam suparata lately :-)
|
aaa da...am zile si zile...
|
un barbat vrea in general 3 lucruri : Bani ...Masina Puternik si Femei ... si in ordinea asta dc?...uite dc dak ai bani ai si maisna puternik....si dak ai masina puternik si bani ...femeile vin singure :P pana la o varsta knd iti tre una kre sa nu se mai uite la astea si puteti sa ziceti voi fetele ce vreti...k in general asha e!!
|
Quote:
|
Quote:
|
:))) dapz asha e:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
nu m aintreba pe mine chestiile astea , eu una pot sa raspund doar pt persoana mea....nu pot sa spun dk ceilalti sunt sinceri sau nu..
so eu am mai spus k barbatii vor TOT ...nu conteaza de consecinte ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning